Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Par Kalnmeieru runās Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aleksandrs
A
Kungs aizseedeejies kreeslaa. No vinja jeegas nekaadas. Shim nav iespējams. intereses seedinaat saveejos. Iespeejams nemaz negrib pildiit valsts prokurora darbu, izskataas tieshi piesedz suudus, prom no darba, lai straadaa tir, kuri saprot ko dariit ar mafiju....
Māra Lazdāne
M
....Tātad piekāva un/vai pakāra tieši Mori -citas ādas krāsas puisi. (Garāmejot, uzreiz ziņoju Policijā, esot izglābts) -) Vēl par Saeimas šodienas sēdi. Pie cik blēdībām "Deputātu sanākšana" jau ir nelikumīgi apmaksāta no Valsts kases? Tātad - nav algas, ir jāapmaksā telpas, servisi, utt.. Es te domāju nevis - nav nolēmumu, bet ir blēdīgi nodomi, jau sanākot un viltojot dokumentus. Un, ja tie apdalīti dokumentu agrākie, likumīgie īpašnieki? Par to varētu runāt E. Kalnmeiera kungs.
Māra Lazdāne
M
Mani jautājumi šai Saeimai: -) Vai bezmaksas datorprogrammas "Tilde" stila korektors neuzrāda neveikli rakstītu runu vai negatavotu pieteiktu uzstāšanos? Vai tādā gadījumā, ievēlēšanai uzrādītie, diplomi ir īsti? (Nesen jautāju līdzīgi Rīgas pilsētas Būvvaldei) -) Vai uzstāšanās ir darba algas apmaksātā, vai arī personālijas un teātra elementi (arī literārais dzimtās valodas stils) stāsta par otro, kā rezerves, scenāriju videoierakstam, utt.? -) Vai deputātu radiniekus un vēl gaidāmos bērnus neapdraud aktīva piedalīšanās politiskos mītiņos, līdzīgos šai sēdei? -) Vai mūsu un kaimiņvalstu Saeimai, bet sākotnēji - Eiroparlamenta deputātu vēlēšanām izvirzīto personu sejas nedublējas? Tas jau ir par atdodamo Eiropas budžetu. Jo - kur tad atrodas anekdotā aprunātie "Varakļāni 5-5"? Vēl dažas teritoriālas reformas un nedaudz citu rasu bēgļu šeit? (Man bija iesniegums Rīgas Domes īpašumu sektoram par kvartālu pie Ērģeļu ielas. Sekoja radošo personu īrnieku desants un tad tika piekauts k
zvirbulēns
z
Cietumā neliks par amatpersonas bezdarbību, kas izsaukušas smagas sekas?
Rimpušēvics&KNAB
R
Ko tur daudz muldēt. Atstādināt un pēc tam atjaunot amatā ar kompensācijas izmaksu. Vēl jau var uz EP kā Ušaku, taču maķenīt par vēlu.
GoodMaan&ParexK&K
G
Latvijā nu jau otrā paaudze dzīvo PSRS komūnistu radītajā stagnācijā: runātāji runā, brēkātāji brēkā un mērkaķi mērkaķojas, lai svoloči ar naclopiem vēsā mierā šņukurētu sili. Tikai šai sērijā tautai piedavām jāatmaksā SVF izrītie miljardi.
varens vīrs
v
Ko nu Saeima, jau tagad par viņu runā visa Latvija.
Kaupēns
K
Bičkoviča apsteidzošais nesaskatījums vien ko ir vērts...
Kindzulis
K
Jo amatpersona mazāk ko saskata, jo mazāk problēmu kaut ko vadīt...
  • 5
  • 1
cerības
c
Cerams, ka Kalnmeijers viņam izrādīto godu uzņems ar sapratni, bez lieka satraukuma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas