Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Patērētājam būs izvēle – dzert krāna ūdeni vai pirkt pudelē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jeptv...
j
tač tai butelē kaspars ielies upes minerālūdeni hā.
Maij Fjuaa
M
Atceros kā šis, ja tā var teikt jaunURLA savulaik tv7 raidījumā ateicās runāt Krieviski, kaut gan raidījums bija domāts Krievvalodīgajiem.Čmoo un akāns ne ministrs. Kauns , ka tāds sauc sevi par Latvieti.
pakaramajam nacistelim
p
Kā tev okupanteli rustrolli liekas, vai Francijas ministrs TV runātu arābiski? Ko, krieveli? Nē? Tad kāpēc Latvijas ministram jārunā okupanteļu valodā, jo vairāk tāpēc, ka jūs deģenerāteļi saprotat latviski?
  • 3
  • 1
krievvalodīgajam čmo
k
Pirmkārt, krieveli, Latvijā valsts valoda ir latviešu. Otrkārt, okupanteli, ja tu esi rusdebils un nevari iemācīties latviski, tad tinies uz etnisko dzimteni,bet, ja tu esi okupantelis un principā negribi runāt latviski, tad tevi no Latvijas var izvadīt ar pendelēm, pēc tam kad būsi izcietis sodu par naida kurināšanu.
  • 2
  • 1
šantāža pret šantāžu
š
Ja noziedznieki-shēmotāji gatavojas radīt barotavu ''depozītsistēma'', tad būs jāsāk izskatīt iespējas nepirkt depozītsistēmotāju preci. Gribat ekonomisko karu? Dabūsiet!
Rasa
R
Ka vispar sis idiots, dienas zaglis, ciklopveidigais radijums, degradats, nespejigais kretins Gerhards var ienemt Latvija ministra amtu??? Cik ilgi vel Latvija bus idioti, zagli, nespejnieki par ministriem, tikai tapec, ka sie izdzimteni ir kadas zaglu bandas- partijas locekli?
pietiek piesārņot
p
Depozītus uz pudelēm un skārdenēm sen vajadzēja ieviest. Diemžēl, oligarhu savtīgās intereses to neatļauj. Tāpat, Latvijā vēl nav kārtīga aykritumu šķirošana. Kauns!
ekonacisti neuzvarēs
e
Redzi, ekofašisteli, es atšķirībā no tevis neesmu bomzis un pāris centi par pudeli man neko nenozīmē. Tātad es nemētāju pudeles apkārt tikai tapēc, a neesmu audzināts par cūkmenu - bet, ja es būtu, tad mētātu, jo man tie pāris centi... Tātad jebkura piespiedu depozītu sistēma ir fašisms, kas arī bija jāpierāda. Ar šķirošanu vēl vienkāršāk - uzlieciet dažādus konteinerus dažādu tipu atkritumiem vai pieverieties, trešās iespējas nav.
  • 0
  • 1
Trollis JT
T
Ienaidniek, tu pats aizvērsies vai gaidi palīdzību?
  • 1
  • 0
Trollis JT
T
Draugs, pirms brēc par NEKĀRTĪGO atkritumu šķirošanu... pieej pie konteinera stiklam... un palūkojies, kas tur ir samests... un tad mēģini saprast, KAS PATIESĪBĀ neļauj šķirot atkritumus. Latvijā.
  • 4
  • 0
Cita Djela
C
O, nu jau SASKAŅAS pērbēgušais jenots-alkāns ierunājās par ūdeni. Jāa, SILE ļoti lielu beznodoklu peļņu nes.
cūkai
c
tu te esi vienigā cūka, kas ēd no siles. Pārējie ir cilvēki un ēd pie galda.
  • 1
  • 0
dārga un nevajadzīiga sistēma
d
kas par ļoti augstu maksu apkalpos tikai 2% no atkritumiem

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas