Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Pēc opozīcijas pieprasījuma atkal lems par Ušakova atbrīvošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Smējējs
S
Kauns, "Diena"! Tas ir prasts eidžisms - diskriminācija pēc vecuma kritērija. "Diena" uzsver, ka Saskaņas mītiņā piedalījās galvenokārt VECĀKA GADUGĀJUMA cilvēki - nu un? Vai tas jāsaprot tā, ka mītiņā paustais vēstījums ir sabiedrībā ignorējams? Piedalījos mītiņā, lai pievērstu uzmanību DUBULTSTANDARTAM Latvijas politikā : "latviskās partijas" un "partejiskie mediji" prasa no Saskaņas POLITISKU ATBILDĪBU un ATKĀPŠANOS tāpēc, ka policija veikusi kratīšanu. Nu, un? Vai ir apsūdzība pret Ušakovu? Kas tas būtu par partijas līderi, kurš uz katru šķaudienu steigtos atkāpties? Teiksiet, ka sociāldemokrāti Rīgas domē ir necivilizēti, neeiropeiski? Palūkojieties uz "latvisko partiju" izdarībām, kuras velk sarkanās līnijas pret Saskaņu un ir vienotas VIENĪGI PRET SASKAŅU! "Latviskajām partijām" NAV nekādas pozitīvas politiskas jēgas - vienīgi cīņa pret Saskaņu. Atkāpsies Ušakovs, vājināsies Saskaņa - zudīs JEBKĀDA "latvisko partiju" politiskās sistēmas jēga! Kāpēc tas nevienu nesatrauc???
:)
:
Nekas nesanāks,pozīcija ir stiprāka un balsos par briļļaino okupantu!Opozīcija melko plavajet,žopu vidno.
PolitiskaisSpēks
P
Redzams. ka t.s. "politiķi" nesaprot atkāpšanās principa burvību... savārīji sūdus - ar cēlu žestu atkāpies- tauta pēc gada aizmirsa- sāc visu no gala! Brīnišķīgi!!! Vai jūs varat iedomātries, ka autoservisa atslēdznieks , kurš nav pievilcis kartera blīvi var "atkāpties"? Nekā nebija! Pievelc, bļin, kā nākas! Ar politiķiem ir citādāki noteikumi, tos vajag saprast. Un izmantot... .
teiksim kā ir
t
Rīgas Domē zaga ar pirms Ņiļsa, bet tik liels bardaks Rīgā nebija: Līdz ar Nesaskaņas nākšanu pie varas Rīga tiek apzināti pielīdzinātā Krievijas Pskovskaja derevnai, gan arhitektūras, gan biznesa vides, gan pilsētas labiekārtošanas jomās...
Meseršmits
M
ausaiņā atlaišanu vajag pieprasīt ikdienas, šis lopi*š nesaprot kas ir politiska atbildība , kārtīgs vācu virsnieks viņa vietā būtu nošāvies jau vismaz 3 reizes, bet krtevs ir krievs, aziatiem cita saprašana.
Nh
N
Šis jau domā,mani sēta aizsargā,lūru tai pāri kā dumjie pensīši,kuri par brīvu pa Rīgu un uz tirgu vizinās tagad kopā sanākuši pačalot.
  • 0
  • 0
Arturs Priedītis
A
Tāda pieeja ir iespējama tikai stulbeņu vidē! Tikai stulbeņi nespēj nošķirt politisko atbildību no kriminālās atbildības. Skaistais muļķītis varbūt nav neko dabūjis no nozagtās naudas tiešā veidā un tāpēc viņam nevar "piešūt" kriminālo atbildību, un viņš var muldēt par savu nevainību. Taču viņš ir Rīgas galva. Viņš tāpēc ir politiski atbildīgs par organizēto noziedzību Domes struktūrās. No politiskās atbildības viedokļa viņam vajadzēja atkāpties no amata tajā pašā dienā, kad sāka arestēt "Rīgas satiksmes" noziedzniekus. Stulbeņu vide nav spējīga saprast, ka ir atbildības dažādi veidi. Ir ne tikai politiskā atbildība un kriminālā atbildība. Vēl ir morālā atbildība un metafiziskā atbildība: atbildība Taisnības priekšā, Dieva priekšā, Cilvēka sirdsapziņas priekšā. To stulbeņi nezina. Viņi puņķojas ap savu dārgo organizēto noziedzību tikpat bezjēdzīgi, cik bezjēdzīgi viņi vispār puņķojas ar savu mūžu visos dzīves segmentos.
redz Artūr Priedīt
r
bolsevikiem, ko te vienmēr esi aizstāvējis viss viens: kā kriminālā, tā politiskā atbildība, tāpēc tagad pats nebrīnies par tiem ko aizstāvi............Viņiem ir viena atbildība: Sava vadoņa priekšā-citas viņiem nav,
  • 4
  • 3
.
.
RD laikam tā ir vienīgā nodarbe
Tālis
T
PSRS laikā viņu ne tikai padzītu no darba, bet izslēgtu no partijas un nodotu tiesā! Lai pajautā Rubikam !
Vecsčekists
V
Ar to "bīdīšanu augstākos amatos" bija tā... bieži vien pa komjaunatnes līniju izvirzījās dažādi skaisti runātāji , kā arī sarkano kundziņu bērni un draugi. Iestājušies partijā šie turpināja vairāk runāt, nekā darīt, kas beigu beigās kļuva visiem redzams. Lai eleganti tiktu no tāda sūda vaļā, viņu ielika augstākā , bet grūtākā amatā, tur viņš galīgi izgāzās un tad viņu varēja bez kāda riska nobīdīt absolūti zemā un nekaitīgā vietā. Protams, visur un vienmēr ir izņēmumi... .
  • 2
  • 0
Arturs Priedītis
A
"Misteram 20%" tāda pieeja ir asinīs, tāpēc momentā reaģēja. Smuikais puisītis ir pēcpadomju skolas purgojums, kuram asinīs ir tikai iedoma noskriet maratona distanci bez trenēšanos.
  • 3
  • 3
HJ>Tālis
H
Ja tu biji LKP un vēl augstā amatā LPSR, tad ja visu salaidi dēli, tevi no amata noņēma un iecēla citā-vēl augstākā.
  • 3
  • 2
pilnīgas muļķības>Tālis
p
es nezinu-kā bija jūsu PSRS, bet LPSR tādus virzīja augstākos amatos...........
  • 9
  • 6

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas