Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Petraviča: Otrā Covid-19 viļņa gadījumā vecāku atbalstam tiktu meklēti jauni risinājumi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
?
?
Cik ilgi šits ģīmis smērēs avīzes lapu,jau apnicis.
Puķe
P
Otro kovid vilni sola, jo tas tiek gatavots. Manuprāt, būs lielāki meli un kaut kāds jauns vīruss, no bila geita. Jau tagad tos vecos, kuri mirst no vecuma, pieskaita kovid slimajiem, tā tas ir visā pasaulē, totalitārisma sākums. Ja vien mēs sāksim lūgt mūsu Tēvu debesīs, tad ļaunums tiks pieveikts.
Hallo
H
Ko visi gaida otro vilni ,nu nebūs nekáds vilnis , vajag radiácijas mérijumus párbaudit ,cik lieli tie ir?
Maruta
M
Pofigiste
Maruta
M
Paskatieties uz šito policisti kurā neko nejēdz tik vien kā izrādīt savus apaļumus
jasmine loura
I am making more than $10k per month, do want to discover how i am able make this much of amount.Please see …….www.worksstar.com……. to learn more about
Manuprāt
M
Petraviča ir seksīga sieviete. Labprāt ar viņu iepazītos tuvāk un vairāk.
...prāt
.
Iepazīsties,tikai nelien par tuvu,nokniebs agregātu.
  • 2
  • 1
Adatiņa
A
Cien.Petravičas kundze , skaidrs, bērniem ir vajadzīga materiālā palīdzība, bet ir arī tada kategorija cilvēku,kā pensionāri, cenas ceļās vis p aliek dārgāks, neiznāk visu nepieciešamo iegādāties,nesaprotu,esmu nostrādājusi vairāk kā 45 gadus, bet tagad visur jāknapinās,kā tā var būt?Vai tiešām nekas nemainīsies?
Šeit
Š
Cerības uz pozitīvām pārmaiņām nav.
  • 8
  • 0
atbilde
a
Cienita pensionare, vai Jums ir mirsanas apdrosinasanas ligums?
  • 0
  • 9
bums
b
Diemžēl otru lokdaunu neizturēsim un vairs nekāds atbalsts nepalīdzēs, ja tiks atkal aizliegts strādāt un pašiem sev pelnīt iztiku. Slimnīcās un aprūpes namos jāievēro stingru karantīnu, cilvēkiem jādomā ar galvu, tad sekas būs nelielas un paredzamas.
Anna2
A
`Tiktu meklēti jauni risinājumi`. Nu, vai nav pērle? Viena no daudzām šādu krellīšu virknē... Kur ministre ņem iedvesmu šādu greznumlietu iz/sagatavošanā? Kur to MEKLĒS?!
Ko tagad šitā fifa teiktu?
K
В конце концов, вирус – это обман. ЦКЗ, ВОЗ и все так называемые эксперты лгали вам! Вот этот список: «ЦКЗ признал, что они напортачили с подсчетами инфекций COVID19 и намеренно ввели общественность в заблуждение, и извинился, уточнив, что количество людей, действительно инфицированных, намного ниже, чем было первоначально сообщено — ошибка настолько вопиющая, что директор Гарвардского института глобального здравоохранения сказал: “как ЦКЗ мог совершить эту ошибку? Это полный бардак». Американская целевая группа по коронавирусу также призналась в фальсификации Национального числа смертей COVID19, когда доктор Биркс сказал, что эти смерти — люди, которые умерли “с” COVID19, а не ”от” COVID19, что делает реальное число смертей намного ниже того, что сообщается в настоящее время. Д-р Энтони Фаучи признал, что маски не помогут против вируса, и производители масок теперь включают предупреждения о том, что их продукция не сдерживает COVID19. Фаучи также заявил, что продолжение закрытия стра
Dostojevskis
D
Kirilicā vari rakstīt krievu avīzei. Lieku mīnusu automātiski, nelasot.
  • 12
  • 17
risinājumi ir
r
Likvidēt Kariņa Levita kliķes barotavu un krasi samazināt militāros izdevumus!
Pravietisnejaukais
P
Svētie Raksti, Psalms 91:1 Kas dzīvo Visuaugstākā patvērumā un mīt Visuvarenā ēnā,2 tas saka uz To Kungu:”Mans patvērums un mana pils, mans Dievs uz ko es paļaujos!”3 Jo Viņš tevi glābj kā putnu no mednieka cilpas, pasarga no iznīcinātāja mēra. 4 Viņš tevi sedz ar Saviem spārniem, zem Viņa spārniem tu esi paglābts; Viņa patiesība ir tavs vairogs un bruņas.5 Tu nebīsties nakts briesmu, nedz bultu, kas dienā skraida,6 nedz mēra, kas tumsā lien, nedz nedz sērgu, kas pusdienā nomaitā.7 LAI ARĪ TŪKSTOŠI KRĪT TEV BLAKUS UN DESMIT TŪKSTOŠI TEV PA LABO ROKU, TAČU TEVI TAS NESKARS!8 Tiešām, tu vēl skatīsi ar savām acīm un redzēsi, kā bezdievjiem tiek atmaksāts. 9 Tiešām, Tu, ak Kungs, esi mans patvērums!
Irlielāmērāticams
I
ka ikviens nākošais "kovidvilnis" liks skaidrāk un skaidrāk saskatīt dekoratīvo pasākumu bezjēdzību un liks apjaust to katastrofālo iedarbību uz valsti, līdz kļūsim tik nabagi, ka šīs rotaļas vairs nevarēsim atļauties. Paliks tikai elementāra piesardzība, ko vienmēr ir ievērojuši tie cilvēki, kuri smadzenes lieto tām paredzētajiem mērķiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas