Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Sarunas par vairākuma nodrošināšanu Rīgas domē - bez būtiska progresa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ar nodevējiem nerunā
a
viņus sliktākajā gadījumā patriec, labākajā - ...
Jūrmalā ZZS+Saskaņa ir saskaņā
J
Jūrmalā "latviskā" ZZS ir pilnīgā saskaņā ar Saskaņu. Kāpēc lai Rīgā kāda no "latviskajām" amatu un lielo otkatu dēļ uz to "neparakstītos"?
Ievēlēti no Saskaņas
I
Tos nodevējus ievēlēja tāpēc, ka viņi bija Ušakova vadītajā Saskaņas sarakstā. Citādi viņi nebūtu nekas. Tagad taisa rebes, lai tiktu pie labākiem amatiem. Ar sūdainu mietu tādus vajag patriekt, nevis sadarboties!
zhilkin.jame
z
Jus vаrаt mаksаt рar 50 % mаzак раr еlекtrоеnеrgiju, nеkаdа vеіda mаldinоt vаi раrkaрjot lіkumu! Еs іesаku vіsіеm іzlаsіt so rакstu – http://bit.ly/lesspaid Es tо еsmu іzmаntojis kорs dесеmbra, un rеkіns раtiеsаm ir kluvіs mаzаks!
Neslāvs
N
Kāds sācis rūpeties par Latviju. AB bankas piežmiegšana, Kariņa valdība, Levits - Prezidents, Rīgas Domes atbrīvosana... Lietas sāk sakārtoties, cerams ar ASV ziņu...
dzintaru raivis
d
Tās sarunas lai noskaidrotu cik kurš daudz zags vai dirsīs. Jebkurā gadījumā progresīvie svoloči zags pirmie un pareizāk, bet cūkainajiem urrrāāāpatriotiem par smuku diršanu atļaus palaizīties ap bļodu.
Alla Borisovna
A
Valdot ar stabilu vairākumu, koalīcija izlaižas - balsošanas mašīna strādā kā smērēta, var darīt jebko, un nevienam nekas nav jāpaskaidro. Tāpēc daudz labāka būtu mazākuma domes vadība - tie būtu spiesti pamatot savas ieceres ar reāliem argumentiem, lai tās tiktu apstiprinātas domē.
ivaasd
i
Jus vаrаt mаksаt рar 50 % mаzак раr еlекtrоеnеrgiju, nеkаdа vеіda mаldinоt vаi раrkaрjot lіkumu! Еs іesаku vіsіеm іzlаsіt so rакstu – http://bit.ly/lesspaid Es tо еsmu іzmаntojis kорs dесеmbra, un rеkіns раtiеsаm ir kluvіs mаzаks!
pat ne šovs
p
Vienīgais, kas ir interesanti, kurš pirmais pārdosies? Pārējie jau pēc tam bikses raustīdami un ar pirkstu rādīdami skries pirmajiem no pakaļas glābt nāciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas