Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Smiltēns sarūgtināts par "falšiem partiju reitingiem"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jancis
j
Ja pirms 13. saeimas vēlēšanām Lembergs varēja nopirkt savai kabatas partijai reitingus, tad 14. saeimas vēlēšanām nopirks CVK.
Egons
E
Tā reitingošana ir daļa no priekšvēlēšanas cīņām. Cipariem ticēt nevar.
Smiltēn !
S
Tu nozagi NA/JV/JKP/Par! 3-4 deputātus , tevis dēļ ir grūtības izveidot šo 4 gaismas spēku valdību ! Raudāt vajadzēja pirms balsošanas un noņemt savu vanckarpartiju no trases...
LīīgA
L
Arī mans vēlēšanu favorīts bija tieši Smiltēns. Arī es savu balsi reāli apsvēru atdot par šo partiju, vēl vēlēšanu iecirknī, mainot RA un JV biļetenu šurpu turpu. Beigās par labu JV nospēlēja divi argumenti: 1) Tas, ka baidījos, ka mana balss aizies pa tukšo 2) Tas, ka Vidzemes sarakstā biļetenā kā otrais numurs bija norādīts .... PLATPERS!!! Kādā sakarā, kā otrais? Veciem komunistiem sarakstā vispār nebūtu jābūt, savukārt māksliniekiem būtu jābūt sarakstā ar pēdējiem numuriem. Ļoti pabojāja priekštatu par RA partiju. Tāpēc nobalsoju par JV. Bet nu Smiltēns ļoti smējīgs politiķis. Mans favorīts. Viņš un Ķirsis, kurš tagad sēž Domē opozīcijā.
Aleluja
A
Visglumākais līdējs, no partijas uz partiju ...
  • 4
  • 2
Buba
B
Varbūt vienkāršāk, - Buldozera biedējošā ēna pie vainas?
*+*
*
par viltus reitingiem Smiltēnam var piekrist : kā gan ZZs visu reitingošanas laiku ''pārliecinoši'' turējās kā otrie aiz Saskaņas , bet beigās ar nožēlojamu rezultātu tomēr tika ievēlēti daži cilvēki ?
interesanti
i
Arī es uzskatu visas priekšvēlēšanu aptaujas par manipulāciju ar analizēt neprotošiem prātiem. P.S. Nebalsoju par reģionāļiem, bet pilnībā piekrītu Smiltēnam
tie
t
"reitingi" ir smadzeņu skalošanai u neliešu "ievēlēšanai" !
  • 21
  • 0
de javu
d
Daudz haļavšiku bija, kaut vai Viļums - tukša muca tālu skan
Smiltēnu iegāza viņa paša
S
virtuozais hameleonisms.
Elijah
E
Smiltainis ir neparasti naivs. Vai arī naivu tēlo, jo realitāte ir šāda - solīts makā nekrīt un - ne visi skūpsti no mīlestības rodas. Tik viltīgai lapsai vajadzētu gan to labi zināt.
Ir ok
I
Franciski turpmak varēs runāt ar savu kaķi
Irlielāmērāticams
I
ka ļoti nepastāvīga ideoloģiskā nostāja un vēlēšanās piemesties draugos stiprākajam daudz un daiļrunīgi runā par pašiem vēlētājiem... .
zinātājs
z
Daļēji var piekrist,bet ja nebūtu ņēmis sarakstā tos platperus,ozolnieku liepiņus un vēl kādus lumpeņus,100% būtu iekšā!
Scorseze
S
Visus "reitingus" sacer atbilstoši pasūtijumam, ja kāds to vēl nezin:):):)
Nereitings
N
Smilten, Tu pedejas TV debates biji tik parsteidzosi labs, ka gandriz jau apsveru domu mainit savu izveli, BET kad velesanu iecirkni ieraudziju, ka man butu jabalso nevis par Tevi, bet par divam blaurem - Branti un Veidi....nu sorrrrrrry...
a ko ta nu?
a
Vēl šīm divām -Brantei un Veidei- jāpieskaita klāt Bite, kas ir bezgala destruktīva daudzbērnu māte. Neticami, ka Smiltēns šādas būtnes var izturēt.
  • 16
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas