Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Tērauda: NEPLP vēršanās pret žurnālistiem, kas dara savu darbu, ir skumjš pārsteigums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Itamars Toledano
Tērauda ir godprātīga, gudra, krietna, cēla un skaista, un to nevar nepamanīt. Pilnīgs pretstats melīgajais, izvirtušajai, nekrietnajai, atbaidošajai un ļaunajai Ķezberei.
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
NELP KURŠ IR PRET LAJVIJU UN IR GATAVS ALGU SAŅEMT KREMLĪ ....VAI TĀDAM VIETA NEBŪTU CIETUMĀ ?
Tēraudai pilnīga taisnība.
T
Tā vietā, lai cīnītos pret hibrīdkaru un dezinformāciju, NEPLP dara visu, lai šī cīņa tiktu paralizēta, bet lai valstij un tautai naidīgas idejas un darbība mediju telpā - ZELTU. Tieši tāpēc tika atlaists Dimants, atlaista Roķe, un Belte un Ņesterovs - bija pārāk NACIONĀLI, un pārāk maz slavēja Kremli un kompartiju. Tad nu izrēķinājās un vilka pasi iedeva. Priede līda uz ceļiem bandas priekšā, iecēla par ĢENERĀLDIREKTORU, Viss banāli, prasti un vulgāri, bet tieši tādas ir KP metodes.
KAS ir PATIESĪBA,
K
Dastejovski?
  • 2
  • 0
Dostojevskis
D
Necīnieties PRET nepatiesību! Cīnieties PAR patiesību!
  • 2
  • 8
Krējums Saldais
K
NEPLP pastāvēšanai 21., informācijas un interneta, gadsimtā nav pilnīgi nekādas jēgas. LTV/LR darbību regulē likumi un nolikumi, privātos - citi likumi. Visu to, ka dara NEPLPs varētu veikt 2 jaunākie referenti TM. Mums vispār to uzraugu un mēdiju politikas taisītāju drīz būs vairāk nekā reālu žurnālistu. Un ko dara KM? Tur vesela nodaļa taisa kaut kādu kultūras politiku :) Un ja kāds ko nepareizu rāda vai runā - mums vesels lērums drošības iestāžu lai to nostopētu.
Krejums Saldais
K
Lūdzu! Jā, es rakstu un komentēju, un līdz ar to es godam izmantoju nodokļu maksātāju naudau, tai pievienoto vērtību RADĪDAMS! Pateicos, ka manu rūpju augli pat mākslas nozares pārstāvis izmanto!
  • 8
  • 0
Mākslinieks
M
Paldies, ka par šo rakstat un komentējat. Jā, uzraugu un politikas taisītāju nudien ir vairāk kā reāla darba darītāju , kas turklāt maksā nodokļus šiem visiem "uzraugiem" un ministriju darboņiem. Daudz vieglāk ir sēdēt padomēs nekā pašam radīt pievienoto vērtību.
  • 3
  • 11
It nemaz
I
Atšķirībā no Rietumeiropas modeļa Latvijā mediju uzraugu ieceļ politiska organizācija, Parlaments. Padomes darbības nav cēlonis, tās ir sekas. Un ne mazākajā mērā nav pārsteigums.
Dostojevskis
D
Cenzūra ir nepieļaujama jebkādā formā. Tas vispirms ir jāsaprot tiem 100 nekompetentajiem indivīdiem, ko tauta savā neprātā ir ievēlējusi Saeimā. Jāsaprot un šis NEPLPs jālividē principā.
to Dastejovskis
t
Tautas neprāts ir arī TAVĒJAIS, un tevi likvidējot tas NEMAZINĀSIES.
  • 10
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas