Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Urbanovičs: Saskaņa savu Valsts prezidenta amata kandidātu nevirzīs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
BET, LIELU APKAUNOJUMU LATVIJAI SAGĀDĀJA VP LIEPĀJĀ! VAKAR ''VISU LATVIJAI'' LIEPĀJĀ ORGANIZĒJA KAROGU BRAUCIENU UN PALŪDZA VP MAZU PRETĪMNĀKŠANU...BET VP IESPĻĀVA SEJĀ UN.....ATTEICA ! TIKKO LATVIJĀ BŪS KĀRTĪGA LATVIEŠU VALDĪBA ,TĀ LIEPĀJAS VP BŪTU JĀATTĪRA NO PRETLATVISKIEM KADRIEM !
latvietis
l
Noteikti !
  • 2
  • 1
Andis
A
Vispār jau tiesībsargs bija Saskaņas kandidāts. Tikai , kad notika Nila kliķes šmucu atklāšana , Urbis saprata , ka neviens Saskaņas kandidāts neies cauri. Tāpēc Urbis ar Aivaru nolēma, ka Jansonu virzīs LZS.
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Tad Jansonam tur noteikti nav ko darīt!
  • 1
  • 1
antons
a
Saskaņa ir vienkārši smirdoš dīķis .
atiruj31
a
Saskanai kremli ir prezidents ,un lasaties uz turieni uz neatgriesanos ,jo cik vel ilgi nirgasieties un kurinasiet naidu par Latviesu tautu,norijusies Latvijas maizi ,ta ka savu kermeni driz nepavilks.
Pareizi
P
Jo levitam tāda pati etniskā izcelsme kā ausainim, kabanovam, ždanokai, rubikam?
Ideja
I
Bomzi Vasju no Katoļu ielas vajag par prezidentu ielikt.Tas būs ideāls prezidents.Iedzert mīl bet nezog.Bomžu valstī vajag bomzi par prezidentu.
pletne
p
nav isti saprotams,kapeec shis reznais pretlatviskais muulis un SC bandas prokrieviskie teroristi joprojam nav cietumas?
Marija
M
Kapec S nenosauc cilveku skaitu, cik sodien piedalijas Latvijas valsts okupacijs slavinasana?
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
BET,KĀDĒĻ ''SASKAŅA''VĒL NAV CIETUMĀ ?
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
TĀPĒC KA VALSTS POLCIJA IR SASKAŅAS PUSĒ ?
  • 1
  • 1
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
BET,KĀDĒĻ ''SASKAŅA''VĒL NAV CIETUMĀ ?
  • 2
  • 0
Arturs Priedītis
A
Urbanoviča pieeja atgādina dažu mūsu ebreju (sveiciens klasiķim Cilēvičam) manieri nekad nedot skaidru atbildi par attiecīgo jautājumu, bet kaut kādā veidā leksiski lavierēt, kad ir vajadzīga stingra cilvēciskā un pilsoniskā stāja. Tagad nav tā reize, kad var nevērst konkrētu pretestību latviešu inteliģences mānijai Rīgas pilī iesēdināt nekaunīgu un aprobežotu ebreju, kā arī skaidras pozīcijas apliecināšanas vietā nodarboties ar kaut kādu debilu antropoloģisko komparatīvismu, turklāt kā "etalonu" izmantojot tipu, kura primārā identitāte nevieš nekādu uzticību. Bet vai tad varētu būt kaut kas normāli, ja tagad Latvijā parlamentā un valdībā dirnē kadri ar "583 darāmiem darbiem" tautas labā?
pletīzeris>Priedītim
p
:) vai nu tā varētu būt ? ...ka bagātās zemes Vācijas Konstitucionālo tiesību pr-s. ir cilvēks ar šauru redzes loku ..man labpatiktos, ja Latvija tuvinātos vāciešu izpratnei kā veidot labklājību pie mierīgas dzīves
  • 6
  • 0
evertsojars
e
godbijībā pret kandidāta veikumu darba dzīvē - Egīls Levits ES Tautas tiesnesi, Konstitucionālo tiesību komisijas priekšsēdētājs ...Lai Latvijas nākotne rāda, ar ko VIŅA PARSONĪBA atšķirsies no iepriekšējiem LV Prezidentiem,, nodrošinot Latv. Satversmes (Preambula) izvirzītos mēŗķus, un kas būtu PRIMĀRAIS darba gaitās no vispārēji deklarētajām iecerēm - pasaulīgas abstrakcijas, Leb latvijas dzīves realitāte ?
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Visvairāk ir jāatīra Latviju no krievu fašistiem - slepkavām !
  • 1
  • 0
Didzis
D
Jūsu morāle ir bankrotējusi, tāpat kā Ušakovs un viņa kaķu nopelnītais PR
Toms
T
Ja Saskana tiesam rupe par Latvijas moralo lideri, tad nesaubigi, ka saskanai ir jabatos par Egilu Levitu, tadejadi saskaniesi sevi pieradis ne tikai runas, bet ari darbos. Bus tiesam interesanti verot, ka soreiz rikosies saskaniesi?
Neslāvs
N
Levits ir Saskaņas kandidāts.
Itamars Toledano
Un kur tad palika BOMBA, ar ko S solīja SATRIEKT visus valsts iedzīvotājus? Vai tikai par prezidenti netiktu JŪLE virzīta, jeb katoļu farizējs ZBIŠEKS, jeb vecais āzis PUJĀTS, kas sen sapuvis miesā un dvēselē? Šie mīl par AUGSTU tikumību spriedelēt, bet kā teikts Bībelē - ko viņi slepenībā dara, par to pat kauns runāt. Ipaši jau tas ir par Zbigņevu teikts...
Itamars Toledano
>0:12, 10.maijs. TAS, ka tev tā LIEKAS, ir ļoti labi, jo apliecina, ka rakstītais trāpījis pašā centrā.
  • 0
  • 0
Itamars Toledano
Bez tam. Ja jau tev rādās kāds neglābjams un sapuvis, kādu tad dvēseles un miesas TĪRĪBU tu no tāda gaidi? Labāk par savējo tīrību pastāsti, ja tādas tev IR!
  • 3
  • 1
Itamars Toledano
Jā, varu pateikt! NEGLĀBJAMS un SAPUVIS ir ikviens, kas NAV Jēzus Kristus pestīts, jo VISI neglābjamie un sapuvušie ellē nāks, kas ir visu mēslu DZIMTENE. Šiem mēsliem tad nu arī viss šajā saulē AČGĀRNS rādās.
  • 6
  • 1
>>>>Itamars T....
&
Itamar Toledano,pastāsti mums lūdzu par savu miesas un dvēseles svaigumu un tīrību.Lasot tavus komentārus,liekas,ka esi pilnīgi sapuvis un neglābjams radijums.
  • 2
  • 7

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas