Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Ušakovs atstādināts no Rīgas mēra amata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
UŠAKOVAM IK PA BRĪDIM IESAKU IEDZERT AUKSTU ŪDENI UN SĀKT PIERAST PIE DOMAS KA LATVIJĀ VIŅU TIEŠĀM NECIEŠ !
Andris Gobiņš
A
Pagaidiet tikai. Putins aktivizēs čipus saviem kareivjiem un pie domes atkal būs 3000 urlu ar plakātiem neaiztiec Ņil. Skatieties, Ždanokas čips jau ir aktīvs.
Pavasaris
P
Veel vens neenoskrec maarafoons....
ySAKOV !
y
tev un tavai tresajai sievai muza ieslodzijumu jus abi esat neliesi un zagli .
Def
D
Nu viņu ne tikai atlaist vajag ,bet arī tiesāt par visām Rīgas domes finanšu mahinācijām!!!
prieks
p
"... konstatējot demokrātijas un tiesiskuma apdraudējumu, ir pienācīgi jāreaģē un apdraudējums jānovērš". - nezinu, esmu tálu no tá visa, tachu sháda veida formuléjumus biju dzirdéjis vél Brezhneva laikos, un tas man liek domát par politisku izrékináshanos, kad tiek samekléts jebkas, ko "pievilkt aiz ausím", lai tikai panáktu savu vai kádas grupas izvirzíto mérki.
Z Līvmane
Z
Paklausījos Nila "otmazkas", sapratu , ka Rīdzinieki vainīgi, jo šie jau viņu ievēlēja!
bez tam
b
es nekādi neatbalstu Pūci, kas ķeras klāt vienam Ūšakovam, nepievēršot uzmanību citām pašvaldībām, kur notiek viss tas pats....
bez tam
b
tas tikai apmuļķotie latviijci tic ka Nils ir uz Eiropu orientēts> Patiesībā, kā liecina fakti, viņs vispirms ir orientēts uz Krieviju-kā starp citu lielākā daļa latviijcu te....
>
&
Kur pazuda TF? Vai sevi apmeloja un apkaunoja?
  • 2
  • 2
Lasita
L
BEIDZOT. Saprotams, ka viņš šo lēmumu apstrīdēs tiesā. Vajadzētu panākt, lai vismaz pirmajā instancē šo lietu izskata pēc iespējas ātrāk, lai lai līdz EP vēlēšanām būtu jau spriedums. Citādāk Ušakovs un viņaa vēlēšanu kampaņas organizētāji pataisīs viņu par mocekli. Ideāli, ja izdotos panākt galīgo nolēmumu. Tad būtu visi punkti uz I. Ja vēl arī kriminālprocess notiktu raitāk.
>Breksis
&
Tavai zināšanai: Latviijci ir visai maz jauktās laulībās ar latviešiem: Tie pamatā veido ģimenis ar tādiem pašiem imigrantiem...Un ja ar veido ar latvišiem- tad tādās ģimenēs aug ne latvieši, bet latviijci, tā kā Jūsu prognoze visticamāk nebūs pareiza...
  • 5
  • 4
Breksis +
B
ja latviešu valdībai Lātvija kā suverēna valsts einteresē Latvija un troļļī izrāddās ir pavalsts slgotņi, tad protms var gadīties ka Latvijas suverenitāti aizstāvēt būs idevīgi Ušakovam kam bērni ar sievas izpalīgu aug par latviešiem.
  • 2
  • 5
Cita
C
Ja tas tā būs-tad tas tikai liecinās par to ka latviijciem interesē ne patiesība un Latvijas valsts, bet etniskie principi....
  • 4
  • 2
Breksis +
B
neaizmirsīsim, ka pašapzinīnu latviešos pamodināja tā sauktie cepurnieki val herrnhūtieši 18 gs latvieši no Valmieras. Mēs te neuzplaukām kā kāda pūces asts varavīksnes krāsās, kuru ASV iesēdināja ĀM, kur tranīši tagad kūko un tvircina pakaļu pēc-pad-pa-latviešiem par prieku. Interesani ka tika nosvinēta100 g Latvijas dibibāšanas jubileja, Latvijasizcelsmes vēsturi nepiminot.
un
u
kas teica kā tik sena vēsture jāpiemin?
  • 4
  • 4
biedri Nav svarīgi:
b
Varēji tak braukt uz vāciešiem atņemtu austrumprūsiju-tagad Kaliningrad, bet speciāli atbrauci pie citas tautas, ne pie savas. Kapēc? Pats sevi un citus padari nelaimīgus.
tev Nav svarīgi
t
tev acīm redzot normāla politika ir tāda kāda tā ir Krievijā. Ko padarīsi, ja vairumam latvieši tā ir citāda?
bet>Nav Svarīgi
b
Nepatīk Latvija? Kapēc tad atbrauci?
Nav svarīgi
N
Man vispār ša jūsu Latvija nepatīk. Pedējo normālo politiku izdzina arā. Un kas būs pec tam? Nekas. Parasti nekas.
Boriss>Smējējs
B
Piedodiet-iejauksos sarunas: Jeb kuras valsts pastāvēšanas pamats ir-imigrantu integrācija mītnes zemē un tautā. Ja tā nav-ir dažādu imigrantu sajaukums, kas ir nestabilitātes pamats.
  • 5
  • 0
redz>Smējējs
r
Mums Latvijā vispirms vajag okupācijas seku likvidēšanu un tiesiskumu..Pēc tam visu citu....Mums te nevajag imigrantu valsti: Mums vajag valsti latviešiem..un citiem kas ir ar viņiem....
  • 7
  • 0
redz>Smējējs
r
Saskaņa neko nevar apvienot šeit izņemot latviijcus....tāpat kā nevar apvienot tos kas negrib apvienoties: uguni ar ūdeni.Atkārto kaut 100 reizes savu skaitāmo-no tā te tik pat nekas nemainīsies. latviijciem te viena no divām iespējām: Vai integrēties latviešu sabiedrībā, vai braukt prom.
  • 7
  • 1
Smējējs => redz
S
Pār Latviju divkārt (turp-atpakaļ) gāja pāri DIVU (!) pasaules karu frontes. Rezultātā Latvija etniski ir tāda, kāda tā ir. PIETIEK KAROT! Sociāldemokrātiskā Saskaņa apvieno Latvijas iedzīvotāju vidusslāņa būtisku daļu uz kopīgu politisko uzskatu pamata. Ne "latviskās", ne "krievu" partijas nespēj vienot Latvijas iedzīvotājus politiskā eiropeiskā nācijā. Šobrīd sociāldemokrātiskai Saskaņai ir grūts laiks. Miera un saticības atbalstītājus tas satrauc un motivē darbam, bet citus (gan nacionālistiski agresīvos, gan impēriskos revanšistus) iepriecina ar spriedzes perspektīvu. Vai mums te Baltijā kādam vajag Balkānu scenāriju? Tikai muļķiem tīk rotaļas ar uguni sausā zālē.
  • 2
  • 5
redz>Smējējs
r
Biedri: lai cik reiz sauktu -salds, salds...Mutē no tā saldāks nekļūst...Sauciet cik reizes gribiet-Saskaņa sociāldemokrātiska....Tapēc vien saskaņa nekļus sociāldemokrātiska. Bez tam: Kas Jums teica ka latvieši ilgojās imigrantiem pilnu valsti? Vai tie būtu CCCP imigranti, vai ES imigranti?
  • 7
  • 4
Smējējs => Nav svarīgi
S
Ja Jums šī MŪSU Latvija nepatīk - tā ir JŪSU problēma. Iespējams, JUMS ir Dzimtenes izvēles iespējas. Mums izvēles nav! Manuprāt, pašlaik mēģina dzīt ārā nevis PĒDĒJO normālo politiķi, bet gan vienu no PIRMAJIEM normālajiem eiropeiskas Latvijas politiķiem. Tas satrauc. Starp diviem pasaules kariem Latvija nepaspēja kļūt par stabilu Eiropas valsti, paspēja tik vien kā kāju ielikt durvīs uz patstāvību. Tagad risinām to, ko nepaspējām starp diviem pasaules kariem - veidojam demokrātisku, stabilu Latvijas valsti. Un Sociāldemokrātiskā partija Saskaņa ir svarīga eiropeiskas Latvijas pamatu daļa.
  • 3
  • 7
KL>Nav svarīgi
K
pēc tam latviijci aizbrauks uz Dzimteni un beigsies sabiedrības sašķeltība. Vai tas ir slikti?
  • 5
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas