Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ušakovs: Latvijai draud smagākā politiskā un ekonomiskā krīze kopš 1991.gada

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vislabākais piedāvājums jebkuram
V
Ja vēlaties katru mēnesi nopelnīt papildu ienākumus ... Nemeklējiet vairs! Šī ir lieliska iespēja ikvienam nopelnīt USD 22537 līdzz USD 29468 mēnesī, strādājot brīvo laiku mājas datorā ... Es to daru 2 mēnešus, un pagājušajā mēnesī es nopelnīju savu pirmo algu! !!! Vairāk informācijas par šo vietni .... ...............>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­h­­F­­l­o­w­7­7.C­o­m
Kika Smējējam
K
Tu tik smieties vien proti: tevi tava partijas vadība apzog-bet tuk tik smejies..Nu īstens soviets-osvoboditlels: Tā vietā lai cīnītos pret Saskaņas zagļiem, tu tik smejies....Pilnīgs osvoboditels.
Kika>Smējēs
K
Jūs neesat sajūsmā par saskaņas zagļiem? Bet turpinat te aģitēt par Saskaņu...Jums laikam vodka galvā....atmiekšķējusi smadzenes...Jūs Latvijas patriots? Tad kapēc neskaidrojiet saviem saskaņiesiem patiesību par viņu tiesisko stāvokli LV un viņu attieksmi pret LV un latviešiem?? Nevar cilvēks būt patriots kas noliedz Latvijas valsts un tautas okupāciju no krieviem.
  • 5
  • 0
Kika>Smējējs
K
Nevar būt patriots kas necīnās pret zagļiem: Jūsu Saskaņa zog-bet jūs tik smejaties, un klusējat. Tad patiess mēs esam atšķirīgi, bet ja tā, tad kapēc jūsu Saskaņas biedri apgalvo ka viņi ir tādi paši kā latvieši? Un kad jūs tiksiet galā ar tiem meliem,ko izplata Jūsu partija par okupāciju, par Latvijas ''atbrīvošanu'', par to ka 1.5 miljoni krievu te nav imigranti, par to, ka viņi visi esot Latvijas un latviešu patrioti?????
  • 3
  • 1
Smējējs = > Kika
S
Atbildot uz Jūsu komentāru ielūkojos oficiālajā "politisko partiju reģistrā" (vai ta tāds vispār ir? kur tādu atrast?) Latvijā šobrīd reģistrētas 69 (!!!) politiskās partijas un 12 (!!!) politisko partiju apvienības. Jā 20 šādas struktūras atrodas likvidācijas procesā. Tomēr 61 "politisks" kantoris mazā valstī - vai tas nav nožēlojami smieklīgi? Pasmiesimies kopā par savu pašu taisīto politisko sistēmu? Aū-ū!!! Žurnālisti, kādā mežā jūs esat? Kāpēc nejautājat tām "partijām" - ko viņas visas dara? Man sāp, ka mana Latvija ir tāda savā politiskajā sevis sapratnē. Bet Jums, redz, Saskaņa ir tas vienojošais ļaunums... Un tur nu mēs būsim atšķirīgi savā patriotisma izpratnē.
  • 1
  • 2
Smējējs
S
Neesmu sajūsmā par Saskaņas esošo darbaspēju. Saskaņai daudz kas jāpārdomā. Tomēr piekrītu situācijas vērtējumam - Latvijas politiskajai sistēmai stāv priekšā nopietns satricinājums - daudzajām apolitiskajām "politisko latviešu" sīkpartijām sašūpojas eksistences jēga - cīņa pret "visvareno un ļauno" Saskaņu. Ko nu? Kā izskaidrot vēlētājiem savu turpmāko ņemšanos un plosīšanos politikā? Līdz šim tas šķita vienkārši - vēlētājiem brašie varas tīkotāji uzsauca: "Līksmojiet! Mēs ejam padzīt ļauno Saskaņu no Rīgas!" Un daudzi uzgavilēja, jo nav jau dzīvē svarīgāku rūpju, kā iecelt saulītē "savējos", kurus vieno niknums pret Saskaņu. Nu "savējos" vairs nevienos NEKAS, jo pozitīvu ideju nav - viss spēks radās no agresivitātes pret Saskaņu. Nu tas spēks radīsies savstarpējā "politisko latviešu" agresivitātē. Un tā ir problēmas sakne.
Kika>Smējēs
K
Jūs atkal melojat kā parasti latviijci to dara: Problēmas sakne ir Krievijas okupācijā. Lūk, kur ir problēmas sakne. Nemeklējiet sakni kur tās nav, un beidziet melot.
  • 4
  • 1
Kika>Smējējs
K
Es nezinu kā ar latviešiem, bet tieši latviijci-jūsu vēlētāji balsoja par Nilu, lai gan zināja par viņa afērām Rīgas Domē..Tas bija etniskais balsojums, un no jums-no Saskaņas. Ziniet-jūs ka iebraucēji-tiekiet vispirms gala ar sevi, un tad kritizējiet tautu pie kuras iebraucāt, pie kam nelikumigi-okupācijas tanku aizsega.
  • 4
  • 1
interesanti
i
Smējējam. Ušakovs baidās par to, ko varētu atklāt Rīgas brīvostā, kurā saimniekoja saskaņieši.
  • 6
  • 1
Rimis to Smējējs
R
Labāk būtu palīdzējies Latvijā atbrīvoties no okupācijas sekām: zagšanas, krievu mafijas, melošanas, utt..kā te tukšu malis....
  • 8
  • 1
Robis>Smējējs
R
Tu zini kādu tautu kas mīl savus okupantus? Ja nezini-ko muldi te tukšu?
  • 7
  • 0
Dostojevskis
D
Patiesi, patiesi... ienaidnieka iztrūkums varoņiem ir ļoti traucējošs!
  • 1
  • 5
Tēvzemes Sargs
T
To sūdu Ušakovu likt cietumā uz mūžu!
Kapēc
K
cietuma visu Krievijas bēgļus? kapēc viņus tur uzturēt? Vai nav labāk sūtīt mājās-uz rodinu?
  • 6
  • 1
Priecōgais NEBALSOTĀJS
P
Ko stāsta Ušakovs ir jāstāsta paLatvijs ziņu dienestiem, bet, skat, tie visi padevušies ar PēcPadomijas paLatvijas histērijā aizrauto 'demokrātiju’, kuru vada parlamentārieši Kariņš un Levits. Pirmais ir Amērikai padots Amērikā dzimis palatvietis, kamēr par pēdējā patiesām interesēm un lojalitāti uzzinam tikai tagad. Tas tā, jo ir jāizvairās no skaidri redzamā, re: ka valdības režīmam ir svarīgāk noturēt savas algas, ka attīstīt valsti, ko var panākt tikai ar tautas izpalīgu un suverēnu varu. Tuvākā nākotnē visas pasaules financiālām sistēmām draud gals—to zin VISI ekonomikas un banku eksperti—kāpēc pret Krieviju vērš drudžainu melu (pagaidām tikai) karu. Kamēr Ušakovs nav nevainīgs, lielāka vaina garo no paLarvijas parlamentārās Saeimas, kur kopš bananānu tirgotāja Zīgerista laikiem sēž bars Briseles karjeristu režīmam padoti patrioti.
>Priecīgais nebalsotājs
&
Jā, jā-pret Krieviju visa pasaule. Bet tas labi-tur krīzes nebūs-taisies atpakaļ uz Krieviju.
  • 9
  • 0
Pareizaisvirsraksts
P
Ušakovs Latvijai draud.
Takjana
T
Ei tu smirdigais okupantu pesteci Usakova, kad nojauksi okupacijas pip.li Pardavgava, Uzvaras parka?
Istoričeskijs
I
Nebūs OMON - nebūs 1991.gada krīzes vairāk.
kādreizējais saskaņietis
k
Krīze draud Tavā partijā, nevis valstī. Sēdi vien Briselē, baudi dzīves labumus un dzīvo mierīgi! Divkosis esi pat pret saviem partijas biedriem!
>kādreizējais
&
Briselē? Kapēc tad tur? Izzaga miljonus un Briselē? Labāl lai sēž rodina...
  • 9
  • 1
Hehe
H
Ja zagļi un bandīti nesēdētu ostu valdēs un Rīgas domē, tad nekādu problēmu nebūtu.
hoho>Hehe
h
Tāda ir LV varas kultūra: To te aiz saviem tankiem atnesa osvoboditeli...
  • 7
  • 1
trushu skaistumkonkurss
t
rodas iespaids ka Latvijaa valsts kapitaalsabiedriibas darbojas un eksistee tikai kameer pastaav materiaalaa ieintereseetiiba tiem, kas taas vada. nu taa var secinaat, droshi vien ka uzhaks zin dreebi. ja vieni chiekuri (politiskie konkurenti) pastums malaa otrus chiekurus tad noteikti ka buus kautkaada atriebiiba un buus gruuti panaakt to, lai shie uznjeemumi darbojas jo tik mazaa valstii visi viens otru paziit. par to ka auzas buus laikam vinjam ir taisniiba.
Nja
N
Visi zaga kā traki, bet priekšnieks ne par ko neatbild?
Nja
N
Lemberg, pamēģini neatkarīgu tiesu. Slabo?
Aizsajūsmasaizrāvāselpa
A
Labi, ka 1905. gadu nepiesauca!!!!!!!!!
Nauris Butulis
N
Sācis runāt, un ne visai gudri. Vēl būs Kuzja un Muris pieslapinājuši bikšu atlokā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas