Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Vai čekas maisiem gals vaļā?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jāteic
j
ka tur tajā foto dokumentā rakstīts nepareizi: Tur bija jābūt: Pilsonība-LPSR....ne CCCP...
>ppp
&
viss tiesa, tikai to dokumentu jau rakstīja okupācijas laikā....
  • 1
  • 0
ppp
p
1912.gadā, kad tas vīrs dzimis, nebija ne PSRS, ne LPSR. Bija viena liela Krievijas Impērija.
  • 2
  • 0
TrollisJT > Zvirbulēns
T
Tava prasība par jauno maisu atvēršanu ir grūti izpildāma, jo FSB maisi esot kaut kur dziļi aizkrituši aiz MOSSAD, CIP, FIB, MI6 un BND maisiem. Un sazin vēl kādiem... .
ttt
t
Tankistam laikam gan nebūs nagus maukuši. Savervēts 24 gadu vecumā, 1936. gadā. Tad vēl Latvijā nebija ienācis mums draudzīgās valsts karaspēks.
Brenna Goree
Sāciet nopelnīt no € 150 līdz € 200 stundā, lai darbu tiešsaistē no mājām dažām stundām dienā ... Manas māsas draugs mēnesī vidēji maksāja € 27 000 un strādā aptuveni 30 stundas nedēļā. Veiciet regulārus maksājumus nedēļā Viss, kas jums nepieciešams, ir dators, interneta pieslēgums un brīvais laiks Uzziniet vairāk par nākamo vietni. dariet to..>> w­e­b­j­o­b­5­5­.­c­o­m­
Fernada kredit
F
Aizdevums un ātrs ieguldījums ar parakstītu līgumu Sveiki, Sir / Madam, indivīdi: Latvija, Igaunija, Slovēnija, Krievija, Angļu valoda, Slovēnijas, Vācijas, Lietuvas, Francijas, Kanādas, Portugāles, Itālijas, Šveices, Dānijas un jebkur citur pasaulē; mēs meklējam nopietnus partnerus, kas spēj parakstīt vienošanos ar mūsu pakalpojumu Mēs vēlamies sadarboties ar ienesīgiem projektu izstrādātājiem vai ikvienam, kam nepieciešams aizdevums, lai atsāktu darbību vai aizdevumu, ar kuru mēs strādāsim pārredzamā veidā, lai finansētu savu projektu. Mēs izsniedzam aizdevumus no 5000 euro līdz 50 000 000 euro visām personām, kas spēj ievērot nosacījumus un varēsim atmaksāt procentu likmi 3% apmērā gadā ar atmaksas termiņu no 1 gada līdz 30 gadiem gatavs.Ja jums ir nepieciešams aizdevums projektam vai citiem iemesliem, nevilcinieties sazināties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas, mēs varam atbildēt uz jūsu jautājumiem 24h / 24h par jūsu apmierinātību E-pasts: [email protected]
peteritis
p
Lai snemtu kreditu,cik saprotu ,jums janosuta SAVU DOKUMENTU KOPIJA,KREDITKARTES NUMURS UN KODINS,KURS KARTEI IR AIZMUGURE.
  • 6
  • 0
drosmigs veletajs
d
Aicinu visus ,kuri nav izlemusi iet vai neiet balsot , tomer aiziet un nobalsot par mazako launumu -par Saskanu. Si partija vienmer ir bijusi par flagmani velesanas un vienmer ir pietrucis % balsu ,lai iegutu skaitlisko vairakumu 51% balsu. Partija pozitivi ir darbojusies opozicija LV pilsonu laba. Ir jariske un jadod Saskanai vairakums balsu .Visi vecie aizsedejusies mesli ir jaizmez no Saeimas. Visadas nemsanas ,plesanas koalicija tautai nav vajadzigas. Dosim Saskanai varu , un skatisimies kas talak. Un ceresim ,ka Saskana izglabs Latviju no ekonomiskas un socialas krizes. Vieniga iespeja pasreiz. Busim drosmigi un nebaidisimies no parmainam ! Cekas maisi un sauklis krievi nak tiek vazats pirms ikvienam velesanam . Vai tiesam mums ,veletajiem ,ir tik isa atmina ,ka to nesaprotam ,ka patreizejie valdosie vaza mus aiz deguna ? Ari jaunas partijas ,kaimina partija nav nopietni nemamas , tas tads zigerista trika turpinajums. Tas ir jasaprot ikvienam. Balsojam par Saskanu ! Par LV !
RUS>drosmigs veletajs
R
tev ta kas no ta? Ilgojies pec vēl viena miljona krievu te?????????? Tad te toč būs kā mūsu Rossija, no kuras pats aizbēgi.
  • 7
  • 1
drosmīgais urla
d
Jābalso par krievu OKUPANTIEM ? Neceri !!!
  • 14
  • 5
TrollisJT > ***
T
Ja patiešām saskaņieši kaut ko "izzags" , tad ar to viņi būs parādījuši savu īsto seju un gaisinājuši ilūzijas, kāda vējo ap opozīciju. Man tieši no šī viedokļa aicinājums balsot par saskaņiešiem šķiet gana racionāls. Lai parāda sevi visā krāšņumā. Vēl četri gadi... pa to laiku visi politiķi, kuri ap 90. gadu bija čekas aģentu vervēšanas vecumā, jau būs dziļi marazmā, vai apmiruši. Un tad sāksies gaišā nākotne!!!
  • 6
  • 8
***
*
Saskaņa izzags Latviju līdz klinķim. Rīga jau ir izzagta, tuliņ naudas nebūs ko maksāt par miljardiem lielajiem kredītu %. Viss taču tiek celts uz kredīta un nodokļu nauda izzagta caur Rīgas satiksmi un līdzigajām iestādēm. Ja balsosiet par Saskaņu jūsu bērni dzīvos totālā nabadzībā un graustos
  • 21
  • 3
Mattie Shepard
Man maksa vairak neka 87 ASV dolarus stunda, stradajot majas ar 2 berniem majas. Es nekad domaju, ka es varetu to izdarit, bet mans labakais draugs katru menesi nopelnis vairak neka 10 tukstošus dolaru, un vina parliecinaja man to izmeginat. Ar to potencials ir bezgaligs. Tas ir tas, ko esmu darijis ... sekojiet šeit..>> M­a­x­p­a­y­9­.c­o­m
Gregs
G
Cerams, ka šī mēslu šalts Latvijas simtgadei ies secen! Faktiski tajā ieinteresēti daži egoistiski politiķi, kas citādi necer tikt Saeimā.
Neslāvs
N
Tvarstīsim šodienas krievijas pakalpiņus. Ir jāsoda par sadarbību ar latviešu nācijas ienaidniekiem (krieviem) šodien...
Slāvs
S
Interesētu Saeimas deputātu un 90.g otrās puses Rīgas Domnieku - VDK aģentu vārdi un uzvārdi ar segvārdiem. Plašākam redzeslokam, sakarību noskaidrošanai utt.
  • 13
  • 3
NEBALSOTĀJS
N
Teātra garderobēs bieži vien (vismaz senāk) darbojās maukas. Pa starp brīžiem tur meičas varēja piepelnīt naudiņu tvarstot Neslaviem pautiņus.
  • 6
  • 11
Andropovs
A
Interesanti tomēr... ko lielie demokrāti iesaka darīt ar tiem daudzajiem cilvēkiem, kuri PATIEŠĀM BIJA psihiski slimi un viņu neadekvātums izpaudās kā boļševiku valdīšanas kritika? Vai jūs gatavojaties viņus pasludināt par normāliem tikai tāpēc, ka viņi runāja skaļus vārdus pret varu kā tādu?
Andropovs
A
Tie, kuri paši piedzīvoja tos laikus, kad patiešām "aģenti noveda līdz nervu sabrukumam", tie šeit komentārus neraksta, jo viņi ir jau labākā pasaulē.
  • 10
  • 1
Atis Priedītis
A
Psihiatri slimnīcā saņēmu jau "gatavu" produktu. Cilvēku, kuru VDK aģenti bija noveduši līdz nervu sabrukumam. Tātad formāli viņš tiešām bija psihiski slims. Patiesībā - pirms VDK uzsāktās vajāšanu kampaņas, pilnīgi vesels. Un skumjākais, ka vajātais psihiatriem pat ieminēties nedrīkstēja, ka ir ticis vajāts. Ja viņš par to stāstīja, tad visi viņa stāsti tika atzīti par šizofrēniskiem murgiem. No slimnīcas izkļuva tikai tie, kuri saprata, ka par vajāšanām stāstīt nedrīkst. Un tas ir lielākais okupācijas laika psihiatru noziegums - piespiest cilvēku MELOT un melus uzdot par patiesību.
  • 10
  • 4
Istoričeskijs
I
Tiem daudzajiem cilvēkiem patiešām bija vāji tekoša šizofrēnija, jo adekvāti un normāli boļševikus un to valdīšanu kritizēt nevarēja?
  • 2
  • 3
smits
s
Pats amizantākais tajā visā ir tas, ka šāda veida "dienesta apliecība" var būt izrakstīta jebkuram no mums pašam to pat nenojaušot. Un ko tad . . . . !?
Vecsčekists
V
Ņemot vērā plaši izplatīto tendenci uz pierakstījumiem (pripiski)... jā, pēc pāris draudzīgām sarunām, kuru laikā Tu izrādīji spēju analizēt un pateici ko agrāk nezināmu , kāds varēja mierīgi ierakstīt Tevi savu sasniegumu sarakstā. Tomēr tie bija izņēmumi , nevis masveida prakse.
  • 10
  • 2
Logičeskijs
L
Tad - visi tankisti būs.
  • 9
  • 1
Irlielāmērāticams
I
ka pašreizējie speciālo dienestu slepenie aģenti ar LIELU INTERESI VĒRO ŠO BANĀLO JANDĀLIŅU. Cerams, ka viņi izdarīs pareizos secinājumus.
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
NEVAJAG MULDĒT ! LATVIEŠIEM VĒL PĀRĀK LABĀ ATMIŅĀ KRIEVU BRIESMU DARBI OKUPĒJOT BALTIJAS VALSTIS !
  • 3
  • 2
Irlielāmērāticams
I
ka bijušo padomju politiskās policijas darbinieku vajāšana ir ļoti līdzīga tam, kā boļševiki vajāja cilvēkus tikai par piederību iepriekšējās varas institūtiem vai kādiem grupējumiem.
Nav tā
N
Visvairāk šobrīd tiek vajāti viņu bijušie upuri. Visi masu mediji kategoriski atsakās par viņiem rakstīt. Ir gan izcelti saulītē daži, piedodiet, "paraugvajātie". Par tiem raksta un tos intervē, pārējo esamību noliedz vispār. Bet upuru bija vairāki simti. Ja sāktu publicēt viņu atmiņas cilvēki uzzinātu patiesību par 80.tajiem gadiem. Bet tie, kas šobrīd ir pie varas to pieļaut negrib.
  • 16
  • 3
Bled Robots
B
Nu ta jau ati domaju ka gal enais maisu uzraugs izdos tribunalam kadu vecu un iespejams ka jauku cilveku. Bet galvenos, Kanadas kluktii un godmani sadedzinas.
Mona Fry
Man par samaksui jāmaksā vairāk nekā 87 dolāri stundā, strādājot mājās ar 2 bērniem mājās. Es nekad domāju, ka es varētu to izdarīt, bet mans labākais draugs nopelna vairāk nekā 10k mēnesī, un tas pārliecināja mani izmēģināt. Ar to potenciāls ir bezgalīgs. Lūk, ko esmu darījis. dari to..➥➥ w­w­w.M­a­x­p­a­y­9.­c­o­m

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas