Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Arī KPV LV gatava strādāt Kariņa valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
par taisnību
p
Valdībā un par deputātu jāstartē tikai cilvēkiem ar tīru sirdsapziņu. Tas taču ir murgs, kad siltā krēslā Saeimā ielīda MĀRTIŅŠ BONDARS pret , kuru ir tiesvedība par 15 miljonu izlaupīšanu,kurš ir pret tautu un Latvijas valsti. Kā vispār nebija kauna kandidēt un tagad , kā tāds memmesdēliņš TV un dzeltenā prseē gaudo, ka viņam lūk jādzīvojot ar minimālo algu 430 euro mēnesī. Taču tā dzīvo 80 % Latvijā ! Nabadziņš, lai iet prasīt trūcīgā statusiņu. Viņa gaudošanu pretīgi klausīties. Uz citu asarām grib savu laimi celt ! Latvijas tautai vajadzētu saņemties un tādus parazītus caur likumdošanu no Latvijas deputātiem un mūsu tautas nākotnes lemšanas patriekt !
Tālis
T
Viss ātri beigsies!
Nožēlojami
N
https://xtv.lv/rigatv24/video/X9QpxLDdpkY-gobzems_slesera_klons?autostart=1 Šofera dēli, buldozers, šleserismi. Ko tik neizvirza tagad, lai Krievijas interesēs kaut kā lobētu. Cik rakstīts presē, Gobzemam vēl grūtības ar valsts pielaides dabūšanu. Nožēlojami!
Žurnālists
Ž
'' žurnālisti izpētījuši, ka visa kuģu apkalpe ir ārvalstnieki, bet uzņēmumu patiesie īpašnieki – slēpti. Piramīdas augšdaļā esot Krievijas advokāts Maksims Čans, kurš gan arī, iespējams, nav patiesā labuma guvējs, bet tikai fiktīvs īpašnieks. Šmita vadītās Eiropas Krabju zvejas asociācija lobēja arī uzņēmuma SIA "Baltjūra-Serviss" intereses. Uz šī uzņēmuma kuģa "Kalmar" 4. septembrī ceļā uz Āfriku gājis bojā 33 gadus vecs ukrainis Dmitrijs Kravčenko. Viņš esot no klāja iekritis Vidusjūrā. Kapteinis paudis pārliecību, ka vīrietis ir miris, jo izdzīvot atklātā jūrā neesot iespējams. Par viņa nāvi izmeklēšanu uzsākusi Latvijas Valsts policija. Kravčenko atraitne, kura tagad viena audzina mazu bērnu, vairākkārt mēģinājusi sazināties ar uzņēmumu "Baltjūra-Serviss", taču nekādu atbildi neesot saņēmusi." https://m.delfi.lv/bizness/article.php?id=50570515
Jautājums
J
Kā var virzīt par ekonomikas ministru Šmitu, kurš iesaistīts netīrā krabju biznesā, par ko plaši rakstīja mediji??? Un Gobzems, kas tie vispār par apšaubāmiem kadriem???
He
H
Tāda jau ir tā jocīgā KPV partija ar saviem mazspējīgajiem biedrīšiem.
  • 2
  • 0
Tā ir nekaunība.
T
Kā var būt par ministriem cilvēki, kuri ir zaudējuši tautas uzticību, kuri ir izmesti no Saeimas ? Tāda sajūta, ka Jantarčiks ļoti rūpējas par netikli Parādnieku, kurš ražo bērnus no dažādam sievām, bet strādāt negrib un nemāk. tas pats sakāms par caurkritušo janoti Viņķeli. Nu, nebūs tur nekas labs un valdība būs tikai īsu brīdi.
kolhoza galvenais grāmatvedis
k
Liec mierā nacionālos! Viņi vēl tikai mācās - pagaidām no mums, boļševikiem. Mums bija tā - partijas saietā nosauca kontrolskaitļus, kuri valdībai bija jāpilda. Tagad nacionāļu saiets lika ministram taisīt programu par Rīgas Domi un ministrs to arī paklausīja. Precīzi kā boļševiki.
  • 0
  • 0
Par pārmaiņām !
P
Ļoti negodīgi ! Ministrijas bija jādala pēc mandātu skaita Saeimā, nevis mazākie iegūst vairāk un svarīgākās. Vecā mafija ar veco Kariņu atkal rīkojas kā patīk. Tautas viedoklis bija pavisam cits. Gan jau dzīve noliks visus vecos stagnātus pie vietas un vecā, satrūdējusī komunistu sistēma tiks sagrauta.
kolhoza galvenais grāmatvedis
k
Dogmātiskā lozunga izkliedzēj! Vai tev ir priekšstats kādas pārmaiņas tu gribi?
  • 4
  • 2
marš aplokā!
m
Vienotība Vienotības piedāvājumu Vienotībai atbalsta tikai KPV vēl klusē maitas. Laikam nav Vienotības klonu brigādes sastāvā.
zvirbulēns
z
Kā JV var būt premjers un divi ministri? Kā AP varbūt tikpat ministru, cik KPV LV?
kolhoza galvenais grāmatvedis
k
Kā drīkstēja atstāt bez krēsla lielāko Saeimas frakciju? (Ko var un ko drīkst to zvirbulēns neatšķir.)
  • 3
  • 3
azartspēļu apvienība
a
Tādēļ, ka Vienotības kriminā... politiskā veidojuma pārstāvji savu karjeru iesāka kā aizraujošās spēles "Trīs uzpirksteņi" speciālisti.
  • 2
  • 2
taalbrauceejs
t
Lupatu gerhardu par lauksaimniecības ministru!!!!! Lai Dies nogrābstās!!!! Nabaga lauksaimnieki.Tas lupata gerhards jau pierādīja,ka ,kā VARAM ministrs, viņš bija apaļa 0! Sadarbojās ar ušakoviešiem un lobēja viņu intereses.Tagad virzīs lauksaimniecību krievijas virzienā.
ko tu maz zini
k
Garhards zin drēbi. Pavļuts, Pūce, Kariņš, Ašerādens un visi pārējie OIK aristokrātijas pārstāvji garantē.
  • 8
  • 2
kolhoza galvenais grāmatvedis
k
KPV pēc mēness gaitas vadās, paklusē, pēc tam noraida. Kad pārējie vienojas tad šitiem ir iebildumi. Tādi tie austrumnieki ir.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas