Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Vitenbergs: Bardaks lidostā tās vadībai ir nekavējoties jāsakārto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hehe
H
Vitenberga kungs, zināt vispār, ko nozīmē vārds “bardaks”?
NEBALSOTĀJS
N
lV ir bardaku veicinātāju rokās. Nothing special !
Rens
R
Lidosta lēnām pārvēršas par miskasti. Neērta, dienesti pāriedomīgi, caurmērā ļoti nelaipni, neizpalīdzīgi. Pēc kādiem principiem tur salikta vadība? Praktiski nejēgas. Neko nejēdz no prestiža, cieņas un goda. Ja vēl jālido ar airBaltic, tad tas viss pārvēršas pas dabas katastrofu!
bet
b
Galvenais RIX valdībai ir saņemt algu,un izmaksāt Gausam 1 miljonu EUR gadā,pārējais ir nesvarīgs...
VVZ
V
Gauss ir airbaltic vadonis. RIX ir Rīgas lidosta. Tās ir divas dažādas lietas.
  • 5
  • 0
Lolita
L
Tukuma jeb Jūrmalas lidostai neļāva attīstīties.... :(
Ella
E
Par drošības kontroles darbiniekiem labāk nerunāsim - tie izbauda varu, ņirgājoties par pasažieriem. Kaut vai viens piemērs - apavu novilkšana. vēsākā laikā vēl nekas, jo kājās paliek zeķes, bet vasarā paliec kailām pēdām uz netīras grīdas. Un tad brīnāmies, ka saķeram kāju sēnīti. Ja jau tāda prasība, tad nodrošiniet arī atbilstošus sanitāros apstākļus.Pēc tam tiec apgramstīts no visām pusēm, pat aiz biksīšu gumijas un zem krūštura tiek iebāzti pirksti. Tad jau laikam tiešām labāk izģērbties pirms drošības kontroles, lai viss ir redzams. Darbinieki ir rupji un nekaunīgi, īpaši izceļas sievietes. Es bieži lidoju, bet tādu apiešanos ar pasažieriem kā Rīgas lidostas drošības kontrolē nekur citur neesmu redzējusi un domāju, ka arī neredzēšu. šis raksturīgs tikai LV
!
!
Vajag apģērbties atbilstoši apstākļiem. Ja jālido, vajag vilkt vienkāršas drēbes bez metāliskiem elementiem un uzvilkt kājās zeķes. Tik daudz jau nu var. Ja tiešām daudz lidotu, zinātu, ka ir lidostas, kur apavus visiem liek novilkt uzreiz, Rīgā skatās, vai tie ir tādi, kas neaktivēs skeneri, piemēram, baletčības nav jāvelk nost. Mani RIXā nekad neviens nav apčamdījis, jo es apdomāju, ko velku, kad lidoju. Besī tās cacas, kas apkarinājušās ķēdēm, savilkušas parpalas ar metāliskiem dekoratīvajiem elementiem, uzvilkušas kurpes ar supinatoriem vai garos zābakus un tad vēl ņergājas, kamēr citi gaida rindā. Es izeju drošības kontroli minūtes laikā jebkurā lidostā, jo uz lidojumu velku vienkāršas drēbes un apavus, jostu novelku laikus, šķidrumus izvelku laikus, sprādzes no matiem izņemu jau rindā. Uz mani nevienam nav jāgaida, bet tādas Ellas vienas pašas kasās 5 minūtes. Un tā arī tās rindas rodas.
  • 22
  • 2
Ješka
J
Bardaks ir visās jomās, kāpēc lai lidosta būtu izņēmums?
VVZ
V
Situācija ir likumsakarīgs rezultāts, jo lidostu nevada profesionāļi, bet partiju bonzu ieliktnīši un ieliktnītes. Ir pieaugusi pasažieru plūsma, bet par lidostas kapacitāti vispār nav domāts. Tik pretīgus cilvēkus, kādi ir RIX drošības kontrolē, dienas laikā ar uguni nesameklēsi! Tur īpaši atlasa cilvēkus, kuri ir ar bērnības kompleksiem- izskatās, ka viņi ir nežēlīgi pazemoti, un tagad var atriebties visai cilvēcei, liela iespējamība, ka viņu mātes grūtniecības laikā smēķējušas un lietojušas alkoholu.
Aizsajūsmasaizrāvāselpa
A
Drošības kontroli varētu paātrināt, ja cilvēki uz to ierastos pliki!!!!!!!!
Irlielāmērāticams
I
ka indivīdi, kas spējīgi vispār izturēt darbu ar cilvēkiem, ka viņi ir notrulinājušies tik tālu, ka tos nesaviļņo ne jūs rindas, ne tualetes, ne bļaujošie bērni. Un, ja šiem vadoņiem pašiem kaut kur ir jālido, tad viņus šīs problēmas neskar.
mg
m
Piemēram, es nesaprotu, kāpēc visā tai agrā rīta bardakā vajag arī AirBaltic reisu uz Antāliju, lai tur starp tiem, kas skrien uz sanāksmēm Briselē un lido uz konferencēm un lielajām lidostām, kur viņiem savienojumi ar tālākiem reisiem, vēl mīcītos famīlijas ar negulējušiem, aurojošiem bērniem. Vai tad tiešām to Antālijas reisu nevar likt tad, kad ir tukšais laiks?
mg
m
Tik kretīniem saplānot reisus var tikai laikam latvieši, kas domā ar pakaļu. No rītiem ir bardaks, rindas uz pilnīgi visu, pat uz wc stāv padsmit cilvēku rindas. Pēc tam visu dienu lidosta ir kā izmirusi. Jā grib savienojumus ar izlidošanu civilizētā laikā, lai nav jātriecas uz lidostu nakts vidū un jāstāv 3 stundas rindās būtībā vēl nakts stundās, ir tikai daži varianti. Pa dienu gandrīz nekas nelido. Normāli tas nav. Vismaz tad savus pļāžu reisus baltics varēja likt tukšajos laikos.
Enģeļa viesis
E
Skarbais džeks cirta dūri uz galda :))), tikai dabu jau nemainīsi...
mg
m
Lidostai tas bardaks patiesībā ir izdevīgs, jo simtiem cilvēku katru dienu maksā 10 eiro par fast track, lai nenokavētu reisu. Un valdībā neko nedarīs, jo maksā ar Vienotības ģenerālsponsora Berga aplikāciju Mobilly. Var pat būt arī tā, ka Bergs ar lidostas vadību ir vienojies par nepārpūlēšanos ar drošības kontroļu darbinieku skaitu, lai būtu vairāk tādu, kas pērk fast track.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas