Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā 0 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Zakatistovs atzīst, ka KPV LV partija un frakcija patlaban ir pašķīdusi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tas nav nekas jauns
T
Skalda un valda!
sarkanais
s
zakaķīstovs-purns, kas prasās pēc cietuma nārām un mantas konfiskācijas
Zaķapislim
Z
Nevajadzēja jums ar suņubūdas aktieri nodot savus vēlētājus un uzdirst sākotnējā iecerēm! Drīz jūs būsiet izšķīduši pavisam.
Kims
K
Pape si sizofreniku, idiotu banda KPV LV (Slesera/Lesinska kartejais projekts) nav likvideta un izformeta, uz ko vel gaida VDD, KNAB, SABS?
Endzelīns
E
Padoms Zaķapistavam, gribi būt politikā, atjauno savu latviešu dzimtas uzvārdu !
Neslāvs
N
Šī bija lieliska Vienotības un visu valstiski domājošo spēku šaha partija. Ar padlatviešu un Eiropā vergojošo letiņu balsīm tika izveidota stabila un rīcībspējīga valdība. Liels paldies Kaimiņam par lielisko izrādi un nacionālo stāju ! Vēl tikai jāsagaida mats latvijeciem - Levita kunga 8 gadu prezidentūra.
Viedais >> Latvietim
V
Neķeries uz šī krievnacista provokācijām. Latviešu lasītājs jau sen ir atklājis, ka aiz nika Neslāvs slēpjas slāvus un latviešus ienīstošs krievnacists, jo lielākā daļa slāvu tautu ir par Eiropas izvēli. Turklāt šis krievnacists visur reklamē atklātus Kremļa ielikteņus kā Levits un slavina Kremlinu ieplānoto Levita diktatūru uz vismaz 8 gadiem, kaut Latvijā saskaņā ar mūsu Tēvu Satversmi prezidentu vēl uz četriem gadiem, bet krievnacistiem taču uz to uzspļaut. Viņiem vajag tāpat kā Putinam.
  • 5
  • 5
Latvietis
L
Vienīgais, ko tu pamuļķi savā troļļkomentārā atzini, tas ir vispārzināmo patiesību, ka latvieši Vienotību ar kaunu izmeta pa Saeimas durvīm, taču tā ielīda atpakaļ pa logu, ar mahināciju palīdzību ieshēmojās valdībā, sašķēla pajēlo KPV un faktiski valda bez latviešu vēlētāju mandāta. Tātad mums ir noticis valsts apvērsums. Un to tu pats atzīsti.
  • 3
  • 7
sistēmas teorija
s
Projekts KPV tika izveidots ar domu pēc vēlēsanām izšķīst. Latvijas oligarhāta un tā interesēs strādājošo specdienestu shēma ir efektīvi vienkārša. Pirms vēlēšanām dibinām "Ragi un nagi" projektus, kuri ar skaļiem un demagoģiski populistiskiem lozungiem nosmeļ protesta elektorātu, bet tāds ir lielais vairums , jo oligarhāta kleptokrātiskā politika neapmierina nevienu. Tad pie varas tiek desantētas oligarhāta vecpartijas, nav svarīgi, cik tās dabūjušas procentus vēlēšanās, var pat vispār vēlēšanās nepiedalīties, kā lieloligarhs Kariņš. "Ragi un nagi" politprojekti tiek faktiski likvidēti, Saeimā paliek kaut kāda amorfa podziņu spiedēju masa, bet oligarhāts rullē tālāk. Šajās vēlēšanās "Ragi'un nagi" funkciju pildīja JKP un KPV un daļēji Vienotības klons APar, bet lieloligarhāta "elite", kā to nav grūti uzminēt, ir Vienotība. Shēma strādā jo Latvijas elektorāts ir maksimāli atomizēts un tajā nav spēcīgu mantiski sociālo grupu, nav arī vērā ņemama vidusslāņa kā Rietumeiropas demokrātijās
VVZ
V
Zakatistovs šajā partijā bija viens no sakarīgākajiem. Pasākumu nogremdēja āksti ar tekstiem "Vai tu zini, kas es esmu!?", ambiciozas bābas un galvā ruģīti cilvēciņi, kā arī vecās partijas, kuras savā ietekmē esošās represīvās struktūras izmanto savās interesēs. Latviju pārvalda mafija, kas pēc definīcijas ir valsts struktūru saaugšanu ar organizēto noziedzību.
to vvz
t
Ņesmeši moj jozjik pjanij,sopljivij afganjec sranij!
  • 2
  • 1
VVZ
V
Un vēl- ir cilvēki, kuri ir ostījuši pulveri ne tikai mācībās, bet arī PSRS 40. armijā piespiedu kārtā ārzemēs, un, kā viens no viņiem, izlūkos ietu tikai ar diviem no Saeimas- Šnori un Zakatistovu. Ar pārējiem viennozīmīgi nē. Ar pārējiem pat uz viena hektāra nesēstos kakāt un vienā kapličā kopā negulētu- var nodevīgi iekost kājā.
  • 8
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas