Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Zīle arī šoreiz būs NA premjera amata kandidāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Margarēta
M
Zīle vairāk iederētos kādā citā partijā. Nedomāju, ka viņa politiskie uzskati ir tādi paši kā Parādniekam, Iesalniekam u.c. Vislatvijas neonacisteļiem.
Juris > tukšajai muciņai
J
Zīli par premjeru!!!! Kaut kas traks.
GT
G
Zīle ir viens no vecākajiem TB/LNNK biedriem, viens no tiem, kas aktīvi cīnījās pret CCCP imigrantu repatriāciju, pret to, kas ierakstīts partijas progrmmā....tātad-neļāva lielai daļai latviijcu laimīgi atgriezties savā Rodina, ko tie tik ļoti mīl un slavē RUS DELFI. Kauns Zīlem.
TrollisJT
T
ROBERTS ZĪLE IR NORMĀLS, ADEKVĀTS VECIS. KAS VIŅAM KOPĪGS AR TUPO , HISTĒRISKO NACIONĀĻU VARZU? (LA šo tekstu nespēja paturēt)
Anna>no Delfu kom.
A
Tie jau latviijci: Tie kā likums visbiežak melo...Gan par vesturi, gan par sevi, gan par citiem.....
no Delfu kom.
n
doma 21.05.2018 15:33 gaiļu partija. dzied tikai vienreiz četros gados. Tad kad tie krievi nāk. Uz vēlēšanām viņi nāk. Vienmēr tika nez kur atrodas tie 5/6 %, kas skatās uz tiem krieviem nevis paveiktajiem partijas darbiem. Visās afērās šie āksti ir iesaistīti.
arī no DELFI RUS
a
Es nezinu-es Rīgu redzu pilnu ar krieviem, un DELFI RUS iet vaļā pretlatviska propoganda....Tu laikam no Mēness, ka to nezini............
  • 2
  • 0
Juris
J
NA aktīvākie LV likvidētāji un EMIGRĀCIJAS veicinātājj ! Mērķtiecīgi un masveidā tiek likvidēti uzņēmumi , kai cilvēkus padzīt no valsts !
>Juris
&
Kremļa izplatīti meli: Pret pašu gribu nevienu nekur nevar padzīt. Redz, ka latviijcus grib padzīt uz Rodinu, bet nekā-šie nedzēnās:)
  • 2
  • 0
Jānis
J
NA ir ļoti ilgi pie varas , bet valstī katru gadu paliek arvien sliktāk ! NEBALSOJIET par Nac. Apv. ! Neko labu viņi nav paveikuši ! Ja LV nebūtu krievu , tad NA vispār nebūtu par ko bļaustīties ! Paskatieties ko N A tieslietu min. aizsegā dara tiesu izpildītāji ! par 6 mēn. darbu 2 , 9 milj. eiro !
Antons>Jānis
A
Ja Tev ir sliktāk, tas nenozīmē ka tā ir visiem............
  • 2
  • 1
No Delfi kom.
N
tēvreize 21.05.2018 14:59 piedod mums un mūsu parādniekiem par labākas dzīves solīšanu pirms vēlēšanām, bet pie varas tikušiem rīkojoties tieši pretēji, piedod mums ka ilgus gadus esam maldījušies un balsojuši par šo partijas izstrādājumu. Ilgus gadus es balsoju par šīs apvienības partijām kā arī par pašu apvienību, līdz nācās saskarties ar tās biedriem novada vadībā, tik melīgus un atriebīgus, kā arī divkosīgus cilvēkus līdz šim laikam nebiju sastapis vadošos amatos
....
.
Tukšklaigātāju partijas fake kandidāts. Tikai izkārtnei, Latvijā nestrādās.
> .....
&
Un kas Latvijā strādās?
  • 1
  • 0
Tema
T
Cik saprotu, nacionālā apvienība pirms šādas izvēles veikusi kaut kādas aptaujas,un tās parādījušas ka Zīle tautai patīk....
bet
b
Zīle jau vienmēr bijis īstens internacionālists....Tagad spriežot pēc viņa teiktā, pieslējies internacionalistiem-sorosistiem....
XT
X
Šobrīd, no tiem redzamākajiem VL/TB/LNNK pārstāvjiem vissakarīgākais liekas E.Šņore.....Bet noteikti, ka tur ir daudz sakarīgu, kurus neviens nevirza...un kuri tur sēž apakšās.......
rekur
r
"Labāk zīle rokā, nekā .........kokā" (latviešu sakāmvārds).
Robis
R
tad jau laikam VL/TB/LNNK hroniski trūkst gudru cilvēku, ka šādus blatmaņus virza par premjeriem....
Robis>trusis
R
Tur jau tā lieta, ka tu un citi balso nezinot.......Uzzini, un tad balso!
  • 3
  • 0
trusis nejaukais
t
nu nezinu bet par Ziili es personiigi balsotu, vismaz pa shiem daudzajiem gadiem nekaadaas sheemaas nav sasmeereejies tas kautko pieraada. Un intelekts Ziilem ir ar kaartu paaraaks par jebkuru citu saeimas balamuti.
  • 1
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas