Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

ZZS nosauc 16 kandidātus EP vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Nu, nevar Kučinska mīļumu >uz EP !
nīgrais
n
Mēģinājums jokot ne visai izdevies.
vēlētajs
v
Ja neievēl EP,tad no Saeimas ārā.Uzticība zudusi.
Edvins Eglitis
Ka var balsot par kadu uz EP ja nezina vinu uzskatus par vairakam temam ieskaitot migrantu politiku, ES armiju, GMO, Stanbul konvekciju, ES un valsts robezu apsardze, u.c., Tiesiba ES un EP uzspiest savu varu, savu gribu uz Latviju u.c. valstim par lietam ko valsts iedzivotaji nepiekrit. Tas ir jautajums cik Latvijai bus "autonomy" neatkariba ka ES dalibvalsts. Ir skaidrs EP ir politiska izgastuve Latvijas neveiksmigiem politikiem. Dazi ir loti kvalificeti, bet pareie kandide uz EP sauvtigiem nolukiem. Var redzet kaa vieniem rokas tric skaitot viss tos labumums kas pienakas EP deputatam.
  • 9
  • 0
mužiks
m
Reizniece jau pietiekamu haosu sataisīja ar nodokļiem. Tagad, kad svilst viena vieta, jāskrien slēpties Briselē. Protams, viņa nebūs pirmā . Tā taciņa jau ir iestaigāta. Cilvēki, padomājiet, kas stāv aiz tā, ka Jūs esat valstij parādā.
Jens Z - turpinājums
J
Vēl ļoti bezgaumīgi ir tas, ka šajā sarakstā ir pilsoņi, kas dzīvo ārvalstīs. Vai tad tiešām aizbraukuši tikai izdevīgumu meklēdami, nevis tāpēc, ka nav pieņemama LV pašpasludinātās 'elites' nekulturālība? Kā teica V. Matīsa, Cilvēki brauc projām no Latvijas ne tikai tāpēc, ka Londonā vai Kopenhāgenā var atrast labāku darbu. Viņi pamet Latviju arī tāpēc, ka nav gatavi pieņemt un spēlēt pēc vietējās sistēmas noteikumiem. Viņi nav gatavi akceptēt to, ka tāds veselības ministrs ir vienlīdzīgāks par pārējiem, ka viens likums ir pie elites piederošajiem, bet pavisam cits – visiem, kuri ir ārpus tās. Latvijā, ja nepiederi pie šīs savējo kastas, dzīve ir samērā smaga. Cilvēki ir izvēles priekšā - vai nu akceptēt šo sistēmu, vai emigrēt. Viena no lielākajām atšķirībām starp Austrumeiropu, ieskaitot Latviju, un Rietumeiropu ir tāda, ka Rietumeiropā var labi dzīvot, nepiederot kādam savējo grupējumam. Tur nevajag obligāti kādus sakarus, lai cilvēks tiktu pie labas veselības aprūpes, laba darba.
Jens Z
J
Es apbrīnoju komjaunietisko centību, ar kādu šajā sarakstā piedalās personas, kam nav ne mazāko izredžu. Agrāk uz Maskavu, tagad uz Briseli. Briselē ļoti liela problēma ir tas, kā sevi parādījuši jau agrāk tur pagrozījušies oficiālie Latvijas pārstāvji - tā kā tiem nav ne kompetences, ne vīzijas, tad atliek vien akli izkalpoties svešām interesēm, jo latviešu tautai izrādās nav savu interešu, par ko Briselē cīnīties (nejaukt ar 'nacionālajām' interesēm, kam ar latviešu nacionālismu nav nekāda sakara, tās ir nelatviešu lielbiznesa intereses.) Ir kaut kas ļoti bezgaumīgs tajā, kā Latvijas posta radītāji un viņu kolaboranti paši raujas no šī posta prom uz Eiropu (LV nav nekāda Eiropa no praktiskās dzīves viedokļa.)
:)
:
Zaļā pīzda,atstājusi latvijai ,,dāvanu simtgadē'',raujas pie treknākas barotavas.Kaut tev dzemdes vēzis piemestos!!!
nav laika lasīt
n
Vai tad deputātu sarakstā Kļaviņš nav iekļauts?
Savejais
S
Jā iebalsos V. Valaini EP, tad saeimā viņa vietā tiks BRIGMANIS!!!! vecais komunists ir izshēmojis kā tikt pie siles...
azalea
a
Reizniece Zemgalei, Latgalei, Vidzemei sarūpēs tikai jaunas nodokļu shēmas un debīliķu barus no Eiropas.
lietus lāse
l
Pēc tā posta, ko D.R-O sataisīja Latvijā priekš parastiem mirstīgajiem - lai tik brauc uz Briseli. Daudz laika nevajadzēs, uztaisīs vēl trakāku postu tur un sabruks visa bābele (eiropas savienība). Tas būs tas labākais, ko viņa izdarīs.
Ha
H
Es gan gribētu teikt, ka Danas izdarītais ar nodokļa diversifikāciju ir ne visai smuki, ka kādam tagad jāpiemaksā, bet ja skatās kopā ar paketi, kas bija paredzēta ar veselības nozari, tad jau tas bija pareizs sākums. Vienīgi stulbi sanāk, ka Viņķele to otro pusi, kurai bija jābūt kā mierinājuma balvai par to, ka maksā lielākus nodokļus - saņem kvalitatīvāku bezmaksas medicīnu, tagad ir atcelta. Esmu par to, ka nodokļi jāmaksā un arī maksāju no pirmā eiro, tik stulbi sanāk, ka vedu bērnu pie zobārsta mazpilsētā, tad man par 1 zoba sablombēšanu ir jāsamaksā gandrīz 240 Eiro, lai gan mums ir bērniem zobārsti jāapmaksā no valsts budžeta.
Reizniece-Ozola ir ļoti laba
R
Pārējie - ne šis, ne tas.
Prātotājs
P
Domāju,ka Danai labāk uz ielas nerādīties,daudzi vēlēsies pateikt īpašu "paldies" par spļāvienu sejā. Kur nu vēl sapņot par EP?
Kārklu vācietis
K
Es jau brīnījos,ka esmu vienīgais,kuram ir nodokļu pārmaksa!Bet nē,izrādās,VID veicis 700 tūkstošu eiro uzrēķinu par nesamaksātiem nodokļiem,un vienlaicīgi 26 MILJONU eiro nodokļu pārmaksas atmaksas aprēķinu !!!
  • 10
  • 0
:):)
:
Bet taciņa jau iestaigāta: no mēsliem, kas savārīti Latvijā, ātri deportēties uz Briseli. Un to nodrošinās mūsu glupie vēlētāji.
  • 24
  • 2
Lembe Piebaldzēns
L
Zaļie komūnisti raujas pie visām iespējamām silēm, jo milzīgi daudz debīliķu par viņiem balso.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas