Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Simto deputātu gaidot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
oskars
o
tas ir tads pats frukts ka visi parejie. vieteja sapulce bezmaz vienigais atbalstija migrantu pienemsanu .
zoss
z
Kārtējais vecais komunists no LRA. Nākošajās vēlēšanās šī partija Saeimā nebūs!
:)
:
Varbūt nevajag iet uz Saeimu,iztikām ar 99,nemanījām ka kāda trūkst,varbūt varam vēl samazināt,tāpat jau zinām tikai dažus, aktīvākos,par citiem vispār neesam dzirdējuši.
Pēcis
P
99,98, 97,....................,50.!
Absurds
A
Lai saņemtu atbildi uz iesniegumu, ko iesniedzu Vecumnieku novada pašvaldībā atbilde bija jāgaida gandrīz 3 mēnešus... Pašvaldības darbinieki klaji ignorē Iesnieguma likuma. Pirms doties uz strādāt uz Saeimu biedrs Melgailis varētu sakārtot pašvaldības darbu... Absurds. Kārtējais reklāmraksts, nožēlojami...
šoks!!!!!
š
Kādas šausmas! Mēs visu šo laiku esam dzīvojuši ar 99 deputātiem?! Un kā valsts nav aizgājusi bojā? Tas, ka šo izdzimteņu valdīšanas rezultātā Latvijā palikuši 1,5-1,7 miljoni iedzīvotāju, tas štrunts, bet 99 deputāti!!!!!!! Es pieprasu, lai šiem 99 varoņiem par to, ka viņiem nācās uzņemties papildus slodzi, aizpildot iztrūkstošo vietu, radikāli palielinātu algas un kompensācijas! Lūk arī Vienotība jau bauro, ka esot pienācis laiks kārtējo reizi palielināt sev algas.
piepe
p
par bēgļu uzņemšanu jau ir skaidra viņa nostāja-ņemšot pagastā tikai tā!!!!!!
zuze...
z
..nekad nav strādājis opozīcija????? kā pūš tā liecas?....kas līdz šim ir noticis,kā kas risināts??????
zvirbulēns
z
Melgaili biedē tikai tas, ka Saeimā LRA ir opozīcijā. Viņš nekad nav strādājis opozīcijā. ------------ Nebaidies! :) :)
Latvietis
L
Prezident, Kad beidzot tiks reformēta Saima?????????
vo vella
v
Bet „reformatori” turpina pamācīt tautu. Bet tauta izmirst. Bet visi nelieši ir dzīvi. Viņi zied un plaukst. Viņu ģimenes dzīvo savās villās un pilīs. Viņi aptaukojas un priecājas, raksta memuārus, viņu sejas nepazūd no televizoru ekrāniem, viņi pastāvīgi pamāca šo muļķa tautu, kura nekādi nespēj pienācīgi novērtēt viņu gudrās un progresīvās reformas. Viss ir izzagts un atdots „izredzētajiem”, tikai ne latviesiem. Toties mērķis ir sasniegts – tauta strādā par grašiem to labā, Visā pārējā pasaulē to sauktu par aparteīdu, bet tautas izmiršanu – par genocīdu. LATVIJA tas skaitās normāli un to sauc par „demokrātiju”. Visa pasaule domā, ka tā ir latviesu tautas gribas izpausme. Tā domā tāpēc, ka tauta ir vienaldzīga. Bet tā ir maldīga bezdarbība. Arvien biežāk un biežāk brīvajos masu informācijas līdzekļos skan savas Dzimtenes patriotu sašutuma pilni vārdi. Tirgoņu-augļotāju elite baidās no savas tautas. Viņa baidās, ka tauta prasīs atbildību par salaupīto. Tāpēc viņi arī veido savu parlamentāri-prezidentālo republiku, kurā viss tiek pirkts un pārdots un kurā neviens neatbild par genocīdu pret nāciju.   Viņi veido IZNĪCINĀŠANAS SABIEDRĪBU...
  • 2
  • 0
Valodnieks Kniede
V
"... Kad visi, kuri sauc sevi par latviešiem, iemācīsies rakstīt vārdu - Saeima!"" ??? Tikai tad, kad tās valdošo Barokļu Saime - valdošā koalīcija kļūs par Saeimu. Līdz šim - nav nekāda pamata šo valdošo Barokļu Saimi, kas tur tad pilnīgi visu arī nosaka, saukt par Saeimu.
  • 4
  • 1
!
!
Kad visi, kuri sauc sevi par latviešiem, iemācīsies rakstīt vārdu - Saeima!
  • 10
  • 1
Liepiņu par kļūdām amatpersonas dek
L
Ķaut kāds murgs!
>vardam ,moralajam kroplim.
&
tu neieredzi invalidus ,tev nav vietas te komentet ..Tinies suuds.!
  • 1
  • 2
bambombam
b
Lai uzvarētu Ceturtajā pasaules karā, nepieciešams tikai izņemt savu naudu no bankām, nepirkt reklamētos produktus, pilnīgi boikotēt noziedzīgās ārzemju spekulantu salašņas, kuri pārņēmuši visu Latvijas tirdzniecības sistēmu un vairāk nekur, pat sētniekos, neievēlēt demokrātus-„reformatorus”. Lai viņi savas „reformas” veic tajās valstīs, uz kurām „pārpumpējuši” no mums nolaupīto naudu. „Demokrātiskajās” valstīs pat par šādu „reformu” mēģinājumu vien, viņiem ātri apgrieztu kaklus. Diemžēl apstākļos kad tautas vairs nav, bet ir tikai pilnīgi apdullināti, nodzirdīti, narkotiku pārņemti, masu informācijas līdzekļu zombēti, apmuļķoti un izmirstoši iedzīvotāji, kuri tikko savelk kopā galus, mēs neesam spējīgi dot šos nāvējošos sitienus vienlaicīgi, lai vienreiz un par visām reizēm šo sērgu iznīcinātu visā LATVIJA. Bet tautai ir cīnītāji, ir gribas un pienākuma cilvēki, ir patrioti, ir galu galā vienkāršie tautieshi kuriem pats nosaukums latvieshi” uzliek par pienākumu verdziskā pakļāvībā nenoliekt galvu kolonizatoru priekšā, nesamierināties ar varmācību, apspiestību un neģēlību... Vajag tikai sākt.. un uzvarēt! Vai mirt! Savā liktenī mēs paši esam vainīgi. Tie esam mēs, kas ar savu rīcību stimulējām visus jūdu-reformatorus, tie esam mēs – latvieshu tauta, kas uzspļāva sev, atmeta ar roku – pārdodiet kaut verdzībā, bet ar „Pepsi” un biksīšu ieliktņiem, bet pats galvenais – lai būtu vairāk degvīna, alus un tabakas Tiešām mūsu tauta ir ļoti pacietīga un mīklaina. Tā saucamie „reformatori” aplaupīja visus pa tīro – nozaga visus uzkrājumus un ietaupījumus, atņemot pienākošos daļu sagrāva rūpniecību un izlaupīja to. Bet tauta klusē. , ja tā būtu itāļu, amerikāņu vai franču tauta, ar kuru tā izrīkotos, teiksim angļi, tad tajā pašā dienā, kad viņiem atņemtu ietaupījumus, miljoniem cilvēku būtu izgājuši ielās un atcēluši no amata un nosūtījuši uz cietumu visas valdības kopā ar prezidentiem! Un viņi (valdības un prezidenti) būtu gājuši, noteikti būtu gājuši, jo pretējā gadījumā viņus pakārtu pie laternu stabiem. Bet galvenos „reformatorus” viņi ieslodzītu trako namā vai nosēdinātu uz elektriskā krēsla. Elektriskais krēsls ir īsti piemērots draņķa „reformatoriem”, kuri saviem sadistiskajiem eksperimentiem izmanto dzīvus cilvēkus, miljoniem dzīvu cilvēku. Vai arī tos dzīvus saplosītu gabalos! Un pareizi darītu! Tāpēc, ka nedrīkst atņemt to, kas nopelnīts daudzu gadu laikā. Un tad nekad, nekad neviens nekauņa „reformators”, „pārbūves” maniaks pat līdzīgas domas neuzdrīkstētos turēt galvā”. To pilnīgi likumīgi un taisnīgi izdarītu jebkura pasaules tauta. Jebkura. Bet mūsu latvieshu tauta neizdarīja. Cilvēki klusēdami atdeva savu naudu. Kam? Klusējot! Atdeva naudu! Un turpina klusēt. Atdeva visu naudu! Pazaudēja darbu! „Demokrātisko reformu” pavadījumā klusējot izmirst.
  • 3
  • 0
Vārds
V
Savs cilvēks VID ģenerāldirektora amatā ir lieliska iespēja diriģēt valsts naudas plūsmas savās nepiepildāmajās kabatās, ko Vienotība līdz šim ir darījusi gadiem. Tādēļ arī šis kriminālais grupējums, kas sevi dēvē par partiju, tik neganti plēšas par savas ietekmes saglabāšanu VID.
  • 5
  • 1
Orvels
O
Jā, gan. Visi cilvēki esot vienlīdzīg, bet ir tā saucamā "elite", kas pie mums ir krietni vēnādāka par citiem. Tikai tāpēc ir pats par sevi nsaprotams kas , iespējams, ļoti lielo blēdi, murgaini kļūdaino, un liekas, visai mazsaprotošo bet iztapīgi pakalpīgo Koļeginu (vai kā viņu tur sauc) par varas makti gribēja un joprojām grib ieriktēt mūsu galvenā nodokļu ievācēja krēslā. Tās nesaskaņas starp lielajiem neliešīe - Vienotību un ZZS ir tikai šķietamas. Jo Vienotība uzskata, ka tai ir pirmtiesības uz vēl "labāku" VID ģenerāldirektoru.
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Miljoni, ērgļi un svētki

Šogad krāsosiet, slēpsiet, meklēsiet vai ripināsiet? Lai gan olu rādīšana jau labu laiku politiski folklorizējusies, svētku noskaņa ir tepat līdzās, gribas smaidīt un aicināt pavasari beidzo...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata