Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

SestDienas receptes: Pēcsvētku zupa un reņģes tomātu mērcē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pretlatvisks rakstels
p
viltigs krievu teroristu propagadas raksts,latvieshu nacionaalas pashapzinjas izvaroshanaa..,ar zemtekstu, it kaaa slaavu edieni veseligi bet latvieshu jau laikam ne..?
Nu gan
N
Tev laikam karstuma dēļ smadzenes sačokurojušās. Diez ko tu ēd vai gatavo,laikam staigā nikns ar tukšu vēderu un skaudīgā naidā žņaudz dūres. Attopies!!!
  • 0
  • 0
>:-)
&
Vienīgā būtiskā nelaime reņģu receptei ir , ka tagad vairs , nevar konservus ēst . Veikalā tādu garšīgu konservu vienkārši NAV :(
Pareizi
P
Tādēļ jau šis cilvēks ir uzrakstijis recepti kā pašām veselīgi un garšīgi pagatavot reņģīšu ,,konservus" .
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

Žurnāla "SestDiena" publikācijas

Vairāk Žurnāla "SestDiena" publikācijas


Aktuāli

Miljoni, ērgļi un svētki

Šogad krāsosiet, slēpsiet, meklēsiet vai ripināsiet? Lai gan olu rādīšana jau labu laiku politiski folklorizējusies, svētku noskaņa ir tepat līdzās, gribas smaidīt un aicināt pavasari beidzo...

Šonedēļ SestDienā

Vairāk Šonedēļ SestDienā


SestDienas salons

Vairāk SestDienas salons


Pasaule

Vairāk Pasaule


Politika

Vairāk Politika


Tēma

Vairāk Tēma


Pieredze

Vairāk Pieredze


In memoriam

Vairāk In memoriam


Tuvplānā

Vairāk Tuvplānā


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


Latvijai vajag

Vairāk Latvijai vajag


SestDienas receptes

Vairāk SestDienas receptes


Dienasgrāmata

Vairāk Dienasgrāmata