Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Frī kartupeļi

Kartupelis – garšīgs, lēts, sātīgs

Klasiski kartupeļu biezputru gatavo ar pienu vai saldo krējumu, taču šefpavārs Ingmārs Ladigs šoreiz biezputras gatavošanai iesaka pamēģināt olīveļļu. Šādi gatavota biezputra būs pat veselīgāka, turklāt labs risinājums tiem, kas piena produktus nelieto. Vienīgi jāatceras, ka biezputrai jāizvēlas miltainās kartupeļu šķirnes. Populārā Laura nekādā ziņā nederēs.

Frī un cīsiņus skolās plāno pasludināt par aizliegtiem

Frī kartupeļus, sardeles, cīsiņus, kečupu un majonēzi jau nākamajā mācību gadā varētu izslēgt no skolu ēdināšanas vietu ēdienkartēm, līdzīgi kā pirms dažiem gadiem no skolu kafejnīcām «padzina» pārsaldinātos dzērienus un čipsus, ceturtdien raksta laikraksts Diena.

Latvijā

Vairāk Latvijā

Pasaulē

Vairāk Pasaulē

Viedokļi

Vairāk Viedokļi

Sports

Vairāk Sports

Citi

Vairāk Citi

SestDiena

Vairāk SestDiena

KDi

Vairāk KDi

Sporta Avīze

Vairāk Sporta Avīze

Uzņēmēja Diena

Vairāk Uzņēmēja Diena

Dzīvesstils

Vairāk Dzīvesstils

Vide un tūrisms

Vairāk Vide un tūrisms

Izklaide

Vairāk Izklaide