Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Cits

Izraēla sola pastiprināt operācijas Rafahā

Izraēla ceturtdien solīja pastiprināt savu sauszemes spēku ofensīvu Gazas joslas dienvidu pilsētā Rafahā, neraugoties uz globāliem brīdinājumiem par simtiem tūkstošu palestīniešu civiliedzīvotāju likteni, kas patvērušies šajā pilsētā.

Jaunkaledonijā trešo nakti turpinās nekārtības

Francijas Klusā okeāna teritorijas Jaunkaledonijas galvaspilsētā trešo nakti turpinājās nekārtības, pēc tam kad Francijas Nacionālā sapulce bija apstiprinājusi Jaunkaledonijas vēlēšanu reformu, kas sadusmojusi neatkarības atbalstītājus.

Katalonijas separātisti vēlas izveidot mazākuma valdību

Katalonijas separātistu līderis Karless Pudždemons pirmdien paziņojis, ka, neraugoties uz nedēļas nogalē piedzīvoto neveiksmi vēlēšanās, viņš centīsies izveidot mazākuma valdību, kas atbalsta reģiona atdalīšanos no Spānijas.

Toyota biznesa gadā guvis rekordlielu peļņu

Japānas autobūves uzņēmums Toyota Motor Corp. pagājušajā biznesa gadā, kas noslēdzās martā, strādājis ar 4,94 triljonu jenu (29,6 miljardi eiro) tīro peļņu, un tas ir visu laiku augstākais līmenis autoražotāja vēsturē, teikts trešdien publiskotajā kompānijas paziņojumā.

Baltkrievija sāk kodolieroču nesēju pārbaudi

Baltkrievija negaidīti sākusi nestratēģisko kodolieroču nesēju pārbaudi, saskaņojot to ar Krievijā plānotajām mācībām šādu ieroču izmantošanai, paziņojušas amatpersonas.

Plūdos Kenijā 188 bojāgājušie

Lietavu izraisītos plūdos Kenijā kopš marta gājuši bojā 188 cilvēki, ceturtdien paziņoja šīs Austrumāfrikas valsts Iekšlietu ministrija.