Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Nespēlējot Bertānam, Spurs pagarinājumā pieveic NBA čempioni Cavaliers

Nespēlējot latvietim Dāvim Bertānam, viņa pārstāvētā Sanantonio Spurs komanda sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā izbraukumā ar 118:115 (22:33, 35:25, 27:31, 23:18, 11:8) pagarinājumā pārspēja pašreizējo līgas čempioni Klīvlendas Cavaliers.

Lielisku sniegumu šajā mačā demonstrēja Spurs līderis Kavai Lenards, kurš iemeta 41 punktu un sasniedza jaunu karjeras rekordu. Tikmēr 16 punktus un 12 atlēkušās bumbas pievienoja Lamarkuss Oldridžs.

Savukārt Cavaliers rindās pa 29 punktiem iemeta Lebrons Džeimss un Kairijs Ērvings.

Pašreizējie NBA čempioni Cavaliers šo maču iesāka lieliski, jo pirmo minūšu laikā izdevās izvirzīties vadībā ar 12:6. Turpinājums Spurs vienībai gan bija sekmīgāks, jo izdevās izlīdzināt spēli, taču tad atkal sekoja Klīvlendas komandas 10:0 izrāviens un 24:14 vadība.

Lai arī Cavaliers otro ceturtdaļu uzsāka ar 11 punktu vadību, Spurs arī šoreiz prata izlīdzināt cīņas gaitu, bet pirmais puslaiks noslēdzās ar 58:57 par labu mājiniekiem.

Otrais puslaiks jau aizritēja spraigākā cīņā. Ceturtās ceturtdaļas sākumā Spurs ieguva sešu punktu pārsvaru (96:90). Pēc tam viesi izvirzījās vadībā arī ar deviņiem punktiem, bet Klīvlendas komanda izmisīgi centās atspēlēties. Tas arī pakāpeniski izdevās, turklāt 34 sekundes pirms pamatlaika beigām Džeimss trāpīja ļoti tālu trīspunktnieku un panāca neizšķirtu 107:107.

Pēc tam sekojošais Spurs uzbrukums nebija sekmīgs, tādējādi Cavaliers komandai 13,4 sekundes pirms beigām bija iespēja izraut uzvaru. Tomēr tas neizdevās, jo Džeimsa metiens nebija sekmīgs, tāpēc duelis izšķīrās pagarinājumā.

Lai gan papildus piecu minūšu laikā teicams bija Ērvings, gūdams Cavaliers pirmos sešus punktus, Spurs demonstrēja labāku komandas spēli. Tiesa, Klīvlendas klubam 0,6 sekundes bija iespējas panākt vēl vienu pagarinājumu, bet Kevina Lava tālmetiens lidoja grozam secen.

Spurs komandai traumu dēļ šajā mačā nevarēja palīdzēt pieredzējušie Tonijs Pārkers un Po Gasols.

Spurs ar 34 uzvarām 43 spēlēs ieņem otro vietu Rietumu konferencē, bet Cavaliers ar 30 panākumiem 42 mačos ir pirmajā pozīcijā Austrumos.

Nākamo maču Spurs aizvadīs pirmdien, kad izbraukumā jātiekas pret Bruklinas Nets, bet dienu vēlāk viesos gaidāms duelis pret Toronto Raptors.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi