Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Šilovs nākamajās divās Canucks spēlēs paliks rezervē

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Vankūveras Canucks vārtus nākamajos divos mačos sargās Keisijs Desmits, kamēr Artūrs Šilovs pagaidām paliks uz rezervistu soliņa, sarunā ar medijiem atklāja Canucks treneris Riks Tokets.

Jau ziņots, ka Šilovs tika izsaukts uz Vankūveras komandu pēc tam, kad "Canucks" pirmais vārtsargs Tečers Demko iedzīvojās savainojumā un nevarēs spēlēt turpmākās divas līdz četras nedēļas.

Tokets norādīja, ka nākamajās divās spēlēs pret Kolorādo "Avalanche" un pret Vašingtonas "Capitals", kas paredzētas attiecīgi trešdien un sestdien, Vankūveras vienības vārtus sargās Desmits, kuram nepieciešama spēļu prakse, bet pēc tam situācija var arī mainīties.

Šilovs šosezon spēlējis tikai Amerikas Hokeja līgā (AHL), kur Ebotsfordas "Canucks" rindās 33 dueļos svinējis 15 uzvaras, četras reizes nostāvējis "sausā", ielaidis vidēji 2,74 ripas un atvairījis 90,7% metienu.

Savukārt Desmits 19 cīņās ticis pie astoņām uzvarām, vidēji ielaidis 2,85 ripas un neitralizējis 90,0% metienu. Demko piecos mačos palicis nepārspēts, bet Desmits - vienā.

"Canucks", kuru pārstāv arī latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers, ar 91 punktu 66 spēlēs ir Rietumu konferences līdere. Līdz marta beigām komanda aizvadīs astoņas mājas spēles pēc kārtas, taču nevienas no tām nebūs sapārotās jeb divas dienas pēc kārtas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi