Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

VIDEO: Lainem hettriks NHL drafta pirmo numuru duelī Vinipegā

Somu talants Patriks Laine trešdien guva trīs vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē, šī gada drafta pirmo divu numuru pārstāvēto komandu duelī kaldinot Vinipegas Jets uzvaru pār Ostona Metjūsa pārstāvēto Toronto Maple Leafs.

Drafta otrā numura Laines pārstāvētā Jets savā laukumā ar rezultātu 5:4 (0:2, 1:2, 3:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja Maple Leafs, kas šovasar ar pirmo numuru izraudzījās Metjūsu.

Otrā perioda septītajā minūtē viesi jau bija panākuši 4:0, taču trešdaļas 14.minūtē Jets vienus vārtus atguva. Jau trešā perioda pirmajā minūtē Laine panāca 2:4, bet 55 sekundes pirms pamatlaika beigām tieši soms bija tas, kurš izlīdzināja spēles rezultātu. Pagarinājuma vidū pēc pretuzbrukuma Laine guva savus trešos vārtus, tādējādi kaldinot Jets uzvaru.

Trīs vārtus guvušais Laine šajā mačā tika atzīts par pirmo zvaigzni. Tikmēr Metjūss šoreiz septiņas reizes meta pa vārtiem, bet tika pie vienas rezultatīvas piespēles.

"Tas bija izgājiens divatā pret pretinieku aizsargu. Labajā malā šajos izgājienos esmu labāks, tāpēc izlēmu mest pa vārtiem. Ripa gāja tieši tur, kur es to tēmēju. Tā bija fantastiska sajūta. Pirmajos divos periodos spēlējām slikti, tostarp arī es. Nedrīkst ļaut pretiniekiem iemest četrus vārtus un pēc tam sākt spēlēt. Trešais periods mūsu izpildījumā bija lielisks," pēc dueļa teica Laine.

"Pagarinājumā ir grūti slidot, ledus ir kļuvis raupjš. Mēģināju ripu ieslidināt vārtos, bet vārtsargs labi nolasīja situāciju. Tā kā tas ir trīs pret trīs formāts tad vienā brīdī tu uzbrūc, bet jau nākamajā dzenies pakaļ ripai," secināja Metjūss.

Abi jaunie hokejisti šosezon četrās spēlēs katrs guvuši četrus vārtus un atdevuši vienu rezultatīvu piespēli. Tiesa, Metjūss savus četrus vārtus guva jau savā debijas mačā, kļūstot par līgas rekordistu.

Jets šosezon četrās spēlēs tikuši pie četriem punktiem, kamēr Maple Leafs kontā tikpat punkti trīs mačos.

Vēl vienā NHL mačā trešdien Detroitas Red Wings viesos ar rezultātu 2:1 (0:1, 1:0, 1:0) pārspēja Ņujorkas Rangers. Abas komandas šosezon četrās spēlēs guvušas četrus punktus.

Tikmēr Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres trīs mačos tikusi pie trim punktiem, bet bez punktiem pagaidām cīnās tikai Kolumbusas Blue Jackets un Losandželosas Kings vienības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi