Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Hokejs

Ābols: Turpmāk pretinieki par šādām kļūdām mūs sodīs © DIENA

Latvijas hokeja izlasei ir ļoti spēcīgs vārtsargu trio, tomēr atkal tika pieļauts pārāk daudz kļūdu, bieži vārtu vīru atstājot neapskaužamā situācijā, pēc pasaules čempionāta spēles pret Kazahstānu sarunā ar Sporta Avīzi teica valstsvienības uzbrucējs Rodrigo Ābols.

Vītoliņš: Smagums no pleciem ir nost

Pirmajās trīs pasaules čempionāta spēlēs ir izcīnītas uzvaras, un lielais spiediens, kas gūlās uz hokejistu pleciem, tagad ir aiz muguras, otrdien pēc uzvaras mačā ar Kazahstānu sarunā ar žurnālistiem sacīja Latvijas izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Šilovs: Tikai cenšos spēlēt savu spēli

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs, kurš aizvadījis jau sesto maču Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā, par notikumiem laukumā neuztraucas un tikai mēģina uz ledus parādīt labāko sniegumu, sarunā ar žurnālistiem teica Šilovs.

Vītoliņš: Mēs mākam radīt drāmu

Valstsvienības spēlētāji atkal ir parādījuši raksturu un uzvarējuši svarīgu spēli, svētdien pēc uzvaras papildlaika pēdējās sekundēs pār Francijas komandu aģentūrai LETA sacīja Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Roberts Bukarts: Pagaidām Latvijas izlasei ir pazudis slepkavas instinkts © DIENA

Latvijas hokeja valstsvienībai pirmajās divās pasaules čempionāta spēlēs ir pazudis slepkavas instinkts, jo maču izskaņā pēc iegūtas vadības tā ātri vien tiek atdota. Tomēr komandā visi viens par otru cīnās un plāno arvien progresēt, pēc izcīnītās uzvaras pār Franciju sarunā ar Sporta Avīzi izteicās Roberts Bukarts.