Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Sekss pie Brīvības pieminekļa tūristu pārītim izmaksā 500 eiro

Piektdienas rītā neilgi pirms pussešiem Rīgas pašvaldības policijas (RPP) videonovērošanas centra darbinieki uz Brīvības pieminekļa skatu laukumiņa pamanīja divus jauniešus, kuri pieminekļa skatu laukumā nodarbojās ar seksu. Pēc dažām minūtēm jaunieši jau aizturēti un sodīti, vēsta RPP.

Brīdī, kad ieradās policisti, jaunieši savas nodarbes jau bija beiguši un grasījās doties prom. Sarunas laikā jaunieši atzina, ka patiesi ir mīlējušies uz pieminekļa platformas, jo vēlējušies pamīlēties kādā neikdienišķā vietā. Mīlnieki skaidroja, ka neesot zinājuši pieminekļa nozīmi un atvainojās par savu rīcību. Savukārt personu datu pārbaudes laikā atklājās, ka meitene 21 gadu veca Spānijas pilsone, taču puisis ir 23 gadus vecs Vācijas iedzīvotājs.

Par sīko huligānismu mīlniekiem sastādīti divi protokoli un katram piemērots 250 eiro naudas sods, ko jaunieši ar savām bankas kartēm uz vietas arī apmaksāja.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas