Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Supernova 2018 finālā iekļuvuši arī Lauris Valters un Laura Rizzotto(3)

Autoru un izpildītāju konkursa Supernova 2018 trešajā pusfinālā par labākajiem atzīti mūziķi Lauris Valters un Laura Rizzotto, iegūstot tiesības piedalīties konkursa finālā un turpināt cīņu par ceļazīmi uz starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu Portugālē. Šodien uz skatuves kāpa Jenny May, Ed Rallidae, Katrīne Lukins, Lauris Valters, Mionia, Kris & Oz un Laura Rizzotto.

Kāzas – pilī, restorānā vai pļavas vidū? © DIENA

Iespēju kāzu svinību vietām ir ļoti daudz, arī ceremoniju jau vairākus gadus var rīkot teju jebkurā vietā – kā tradicionālajās iestādēs, piemēram, dzimtsarakstu nodaļās, baznīcās, tā zem klajas debess pie dabas, pilīs un tā tālāk. Arī dažādas interneta vietnes piedāvā neskaitāmas idejas kāzu stilam, krāsām, noformējumam. Pāri ir ļoti dažādi, un katrs var atrast veidu, kā īstenot savas sapņu kāzas, uzskata Kāzu Aģentūras vadītāja Dace Miezīte.

Nosauc Supernova 2018 žūrijas locekļus

Sestdien, 3. februārī, notiks Latvijas Televīzijas (LTV) autoru un izpildītāju konkursa Supernova 2018 pirmā tiešraide, un nu ir tapis zināms pastāvīgās žūrijas sastāvs, kurai katrā no pusfināliem pievienosies kāds mainīgais žūrijas loceklis, portālu Diena.lv informēja LTV.