Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Politika

LETA, RSU un sabiedriskie mediji veiks vēlētāju aptauju pie iecirkņiem

Nacionālā informācijas aģentūra LETA, Rīgas Stradiņa universitāte (RSU) un sabiedriskie mediji Latvijas Televīzija un Latvijas Radio 14.Saeimas vēlēšanu dienā, sestdien, 1. oktobrī, visā Latvijā veiks jau nobalsojušo vēlētāju aptauju pie iecirkņiem, lai uzreiz pēc iecirkņu slēgšanas varētu informēt par prognozējamo vēlēšanu iznākumu.

Saeima piešķir nacionālo interešu objekta statusu Skultes LNG terminālim

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma valdības un Ekonomikas ministrijas (EM) virzīto likumprojektu, kas nosaka nacionālo interešu objekta statusa piešķiršanu Skultes sašķidrinātās dabasgāzes (LNG) terminālim, tā cauruļvada savienojumam ar dabasgāzes pārvades sistēmu un ar to saistītajām būvēm.

Eklons iestājies kustībā Par!

Iekšlietu ministrs un bijušais Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta priekšnieka vietnieks Kristaps Eklons iestājies politiskajā kustībā "Par!", aģentūrai LETA apstiprināja ministra preses pārstāve Zane Plone.

JV nākamajā Saeimā visvienkāršāk būtu sadarboties ar tagadējās koalīcijas partneriem

Ja apvienība Jaunā vienotība (JV) iekļūs 14.Saeimā, tad visvieglākā sadarbība koalīcijas veidošanā būtu ar tagadējiem koalīcijas partneriem - Nacionālo apvienību, Attīstībai/Par! un Konservatīvajiem, savukārt sadarbība nav iespējama ar prokremliskiem spēkiem, intervijā aģentūrai LETA sacīja Ministru prezidents un JV premjera amata kandidāts Krišjānis Kariņš.