Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Ko šonedēļ dara pārējie projekta Dienas starts dalībnieki

Reinis Balodis, SIA Daugavmalas rapsis


Bez daudziem sīkiem un neinteresantiem darbiem, Reinis Balodis kārto arī arhitektūras un plānošanas uzdevuma tehnisko noteikumu saņemšanu savai eļļas spiestuvei. Tāpat viņš realizē iekārtu testa variantā saražoto blakus produkciju un kārto naudas pieejamības pagarinājumu Hipotēku bankā.

Andris Lazdāns, SIA VIP Color


Ir saņemta pirmā iekārta – no Igaunijas ir atvests strūklošanas aparāts, kas tiks izmantots metāla detaļu skrotēšanai. Ir sākts darbs pie skrotēšanas kameras metināšanas – tā būs ļoti moderna iekārta, jo skrotis pēc strūklošanas tiks automātiski attīrītas un izmantotas vēlreiz.

Aivars Tomiņš, SIA DoReMiDoReDo


Klavieru darbnīca ir saņēmusi ilgi gaidītu sūtījumu no ASV – jaunās paaudzes klavieru mehānikas paraugus. Mehānismu radīšanā izmantotas XXI gadsimta tehnoloģijas, piemēram, koka detaļas aizvietotas ar kompozītmateriāliem, kas nepakļaujas vides temperatūras un mitruma iedarbībai.

Kristiāns Līcis, Velosargs.lv


Pēc neveiksmes ar līdzekļu vākšanu Velosargs divriteņu atslēgas ražošanas uzsākšanai, Kristiāns Līcis ir kļuvis noslēpumains. Pagājušajā nedēļā esot radīts prototips nelielam miniprojektam, kas ir nodots izskatīšanai vienai no lielākajām veikalu ķēdēm Baltijā. Viņš stāsta, ka notiek arī aktīvs darbs pie citu mazo projektu izstrādes, par kuriem sīkāk viņš grasās pastāstīt mazliet vēlāk.

Līga Auziņa, zīmols Moshmosh


Uzņēmēja strādā pie jauniem krāsu un rakstu salikumiem Moshmosh legingu vasaras kolekcijai. Tāpat tiek meklēti idejiskie risinājumi firmas mājaslapai – šeit kļūdīties nedrīkst un visam jāizskatās lieliski.

Iveta Preisa-Imaka, biedrība Sniega suņi


Suņu pajūgu sportā ir iestājusies starpsezona. Kamanu laiks ir beidzies, savukārt, lai izmantotu citus velkamā transporta veidus, laiks vēl ir par slapju un aukstu. Sniega suņu bizness ar nepacietību gaida pavasari.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Jaunumi

Vairāk Jaunumi