Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Septiņiem jauniem uzņēmējiem - biznesa pirmā gadadiena. Svinam!

Šīgada Dienas un Hipotēku bankas kopīgais projekts Dienas starts ir beidzies. Projekta gaitā bijām liecinieki septiņu uzņēmēju veiksmēm un neveiksmēm un septiņiem viņu biznesa sākšanās notikumiem. Vecrīgā ir atvērts jauns, lielisks restorāns, kura īpašnieks pats arī darbojas virtuvē. Dunavas pagastā ir gandrīz uzbūvēta eļļas spiestuve, kas drīz sāks darboties, bet Ogrē jau strādā jauns suņu skaistumkopšanas salons.

Rīgā veiksmīgi darbojas pulverkrāsošanas darbnīca, Limbažos tiek restaurētas klavieres, rakstainie legingi Rīgas veikalos ir uz izķeršanu, bet Latvijas Universitātes biznesa inkubatorā ir palaista LED gaismas balonu ražošana. No septiņiem jaunajiem uzņēmumiem visi septiņi ir ne tikai izdzīvojuši šo gadu, bet arī pamatīgi auguši, radot vairāk nekā divdesmit jaunu darbvietu.

Projekta beigas, kā nākas, jānosvin, jo pat visdinamiskākā biznesa ikdienā jābūt arī svētkiem un atelpai, lai uz padarīto un vēl darāmo paskatītos ar distanci. Piedāvājam Dienas starta 2013. gada sezonas noslēguma pasākuma, kas trešdien notika laikraksta Diena redakcijā, fotopārskatu.

Pasākuma video var noskatīties www.diena.lv/dienas-starts

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Jaunumi

Vairāk Jaunumi