Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Billboard balvu ceremonijā triumfē Teilora Svifta un Džastins Bībers

Svētdien Billboard mūzikas balvu ceremonijā triumfēja popmūzikas zvaigznes Teilora Svifta un Džastins Bībers.Bībers, kurš saņēma labākā vīriešu dzimuma izpildītāja balvu, arī uzstājās ceremonijā _MGM Grand Garden _arēnā Lasvegasā."Esmu 19 gadus vecs. Domāju, ka man veicas tīri labi," sacīja Bībers.

"Mūzikai jābūt galvenajai. Es esmu mākslinieks, un mani jāuztver nopietni. Un par pārējām muļķībām nemaz nevajadzētu runāt."Tīņu elks neko sīkāk nepaskaidroja, taču viņa koncertturneju pavadījušas dažādas neveiksmes. Dziedātājs iekūlies nepatikšanās par pārgalvīgu braukšanu, kā arī viņa un koncertu komandas autobusā Zviedrijā tika atrastas narkotikas.Tikmēr Svifta saņēma galveno apbalvojumu - gada mākslinieka nosaukumu. "Ar jums man bijušas ilgākās un labākās attiecības," faniem sacīja dziedātāja, kura savās dziesmās bieži stāsta par neveiksmēm mīlas frontē.Svifta tika nominēta 11 Billboard balvām, bet galu galā saņēma astoņas.Par labāko koncertu izpildītāju tika atzīta popdīva Madonna. Kā jau ziņots, viņas MDNA turneja bija pelnošākā 2012.gadā, ieņemot vairāk nekā 305 miljonus ASV dolāru (166 miljonus latu).Balvu viņa pieņēma, ģērbusies melnās garajās zeķēs, zeķturos un caurredzamos tīkliņa svārkos. "Paldies, ka atbalstāt mani jau trīsdesmit gadus," viņa pateicās.Komēdijseriāla_ 30 Rock aktiera Treisija Morgana vadīto Billboard_ mūzikas balvu ceremoniju atklāja ar dziedātāja Bruno Marsa uzstāšanos. Uz skatuves kāpa arī Dženifera Lopesa, "Pitbull", Kristīna Agilera, Selēna Gomesa, Kriss Brauns, Psy un citas mūzikas zvaigznes.Par labāko repa dziesmu tika atzīts reperu Maklemora un Raiena Lūisa hits Thrift Shop, bet par labāko repa izpildītāju - Nikija Mināža.Labākā digitālā dziesma izrādījās Kārlijas Rejas Džepsenas lipīgais hits Call Me Maybe, savukārt Svifta saņēma Billboard 200 balvu par labāko albumu.Labākā elektroniskās mūzikas izpildītāja balva piešķirta producentam un dīdžejam Dāvidam Getam.Ceremonija noslēdzās ar Ikonas balvas piešķiršanu dziedātājam Prinsam. Viņš neteica pateicības runu, bet tā vietā nodziedāja pēdējo dziesmu krāšņajā šovā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

FOTO: Mailo, Riči un citi mīluļi meklē jaunas mājas

Ar laikraksta Diena un portāla Diena.lv starpniecību ceram atrast šiem dzīvniekiem jaunas mājas un gādīgus saimniekus. Aplūko bildes galerijā - ja nu kāda ķepaiņa bilde tevi uzrunā un pavisam drīz ...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko