Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

BRIT Awards nomināciju līderes - Emeli Sandē, Rita Ora un Eimija Vainhausa

Britu mūzikas balvu BRIT Awards pasniegšanas ceremonijā vislielākās izredzes tikt pie tituliem ir trim dziedātājām – Emeli Sandē, Ritai Orai un mūžībā aizgājušajai Eimijai Vainhausai. Viņas balvai izvirzītas visbiežāk, vēsta ārzemju mediji. Balvas labākajiem Lielbritānijas mūziķiem tiks pasniegtas īpašā apbalvošanas ceremonijā 20.februārī.

E.Sandē izredzes tikt pie pazīstamā mākslinieka Demjena Hērsta veidotajām statuetēm ir visai lielas, jo viņa balvai nominēta četrās kategorijās – gan kā labākā britu solo māksliniece, viņas albums Our Version of Events pretendē uz apbalvojumu kategorijā „Britu albums“, viņas singls Next to Me, kā arī kopīgi ierakstītais singls Beneath Your Beautiful ar Labrinth izvirzīti balvai kategorijā „Labākais singls“.

„Tā ir laba sajūta. Es jūtos lieliski, mazliet nobijusies, jo nekad nezini, varbūt arī neko nevinnēsi,“ dziedātāja savas cerības saņemt BRIT Awards balvas komentējusi BBC.

Balvai trijās nominācijās izvirzīta grupa Mumford & Sons, Alt-J un popdziedātāja Rita Ora. E.Vainhausa savukārt izvirzīta balvai kā „Labākā britu solo māksliniece“.

Citās nominācijās balvai izvirzīta arī grupa Muse ("Labākā britu grupa", "Labākais priekšnesums"), Adele ar singly Skyfall ("Britu singls"), Coldplay un Riana ar singlu Princess of China ("Britu singls"), grupa Coldplay ("Labākais priekšnesums") un daudzi citi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko