Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Redfoo no LMFAO Rīgai sola lielisku šovu

2. decembrī Arēnā Rīga uzstāsies dueta LMFAO dalībnieks Redfoo kopā ar grupu Party Rock Crew. Koncertā uzstāsies arī latviešu mūziķi un dejotāji, informēja pasākuma rīkotāji.

Arēnā Rīga pasākums sāksies no plkst.18.00, kad uz skatuves kāps DJ Gustavito – kluba Coyote Fly dīdžejs, Dj Dzee un dīdžeju apvienība Danaiell Mariash & Ivo N.B.C. Live. Īpašu priekšnesumu sniegs arī deju studija Most Wanted, savukārt viens no pēdējā laika populārākajiem latviešu duetiem Bermudu Divstūris uz skatuves pirms LMFAO uzstāšanās izpildīs savu jaunāko skaņdarbu Disko, kā arī citus singlus.

Pasākuma kulminācija būs Redfoo no LMFAO un The Party Rock Crew šovs, kura laikā tiks atskaņoti tādi pazīstami singli kā Sorry For Party Rocking, I’m Sexy And I Know It, Shampagne Showers un citi.

ASV grupas LMFAO dalībnieki Rīgā no Šveices ieradīsies 2. decembra pēcpusdienā 13 cilvēku sastāvā, lai jau nākamajā dienā dotos uz Krieviju, kur 3. decembrī uzstāsies Sanktpēterburgā. Arēnā Rīga grupas līderis Redfoo pieprasījis izveidot speciālu VIP zonu sev, grupas biedriem un vietējiem viesiem, informēja viens no pasākuma rīkotājiem Aivars Līpenītis. Viesnīcā, aizskatuvē un VIP zonā organizatori pēc grupas pieprasījuma nodrošinās lielu skaitu ekskluzīvu dzērienu, turklāt vismaz 20 pudeles šampanieša uzstāšanās laikā paredzēts izliet skatītāju pūlī no skatuves.

Biļetes uz šovu iespējams iegādāties Biļešu Servisa kasēs. Vairāk informācijas: www.pestivals.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko