Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Adele nosoda mūziķes, kuras pārlieku izmanto savu seksuālo pievilcību

Britu dziedātāja Adele nosodījusi mūziķus, kuri izmanto savu seksuālo pievilcību, lai pārdotu vairāk ierakstu.Hita _Someone Like You _autore kritizējusi citas dziedātājas, kuras videoklipos atkailinās, lai pievērstu sev vairāk uzmanības. "Seksuāla ekspluatācija neizskatās diez ko labi," viņa teica. "Tas neiedrošina klausītājus.

"Adele arī piebilda, ka patiesībā popzvaigznes izskatās citādi nekā televizoru ekrānos. "Viņas neizskatās tāpat kā žurnālos un videoklipos. Esmu redzējusi viņas ļoti tuvu," sacīja dziedātāja.24 gadus vecā dziedāja, kuras jaunākais albums 21 pārdots 23 miljonos kopiju visā pasaulē, neievēro diētas karjeras dēļ. "Es nekad neesmu apskatījusi žurnālu vākus un videoklipus un nodomājusi, ka tieši tā man jāizskatās, ja vēlos gūt panākumus," viņa norādīja. "Man tas nav vajadzīgs, lai pārdotu savus ierakstus. Es tikai stāvu un dziedu. Mani nenomāc tas, ka esmu daudz apaļīgāka par citām dziedātājām.""Lai arī kā tu izskatītos, jābūt apmierinātam ar sevi," iesaka dziedātāja.Kā ziņots, jūlijā Adele paziņoja, ka gaida mazuli no drauga Saimona Konecka.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Austrijas un Šveices tresteri

Vīnogu izspaidu brendiju tradīcijā lielu ieguldījumu devuši ne tikai grapas meistari Itālijā. Šos destilātus attīstīt centušies ne tikai vācieši, bet arī šveicieši un austrieši.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko