Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Akcijā par populārāko atzīst Prāta Vētras singlu Lantern

100 943 cilvēkiem balsojot par mīļākajām dziesmām, par populārāko īpašajā tirdzniecības parkā Alfa rīkotajā aptaujā atzīta grupas _Prāta Vētra dziesma Lantern_, informēja akcijas rīkotāji. Jāpiebilst, ka grupa par šo dziesmu otrdienas vakarā Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas ceremonijā saņēma godalgu.

Balsošanas akcija Rīgā tika rīkota jau piekto reizi, ar mērķi noskaidrot tautas favorītus. Šoreiz valdīja vienprātība - gan Alfas balsotāji, gan profesionāli žūrijas pārstāvji Prāta Vētras dziesmu Lantern atzina par labāko pērnā gada dziesmu.

Publikas vērtējumam kopumā tika nodotas desmit dziesmas: Lantern - Prāta Vētra; Dari kā es - Musiqq; Kafijas krūze - Aija Andrejeva; Tūlīt - Astron ‘out; Balle Baložos - Jātnieki; Gaiss - Jumprava; Kokosrieksts - Lauris Reiniks; Vēl tevi mīlēt - Kristaps Pujāts un 4 Vēji; Summer City - Jānis Stībelis; Qui est le fou - DaGamba/Lara Bellerose.

Vairāk nekā mēneša laikā par Lantern tika iegūtas 27569 balsis, kam sekoja pērnā gada līderi - grupa Musiqq ar dziesmu Dari kā es (20812 balsis) un Aija Andrejeva ar dziesmu Kafijas krūze (17454 balsis).

Līdz ar tautas balsojumu, t/c Alfa tika organizēta arī labdarības akcija, aicinot cilvēkus dāvāt Latvijas mūzikas skolām jaunus un lietotus mūzikas instrumentus, nošu grāmatas un citus mācību materiālus. Kopumā akcijā tika saziedoti ap 30 mūzikas instrumentu, tostarp akordeoni, vijoles, flautas, klarnetes, saksofons un klavieres, kā arī naudas līdzekļi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko