Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Aktrisei Meganai Foksai piedzimis dēls

Holivudas aktrisei Meganai Foksai piedzimis dēls, ziņo ārzemju mediji. 26 gadus vecās aktrises un viņas 39 gadus vecā vīra, seriāla Beverly Hills 90210 aktiera Braiena Ostina Grīna ģimenē pasaulē nācis pirmais bērns. Dēlam vecāki devuši vārdu Noa Šenons Grīns, vēsta portāls _news.com.au.Filmas Transformeri _zvaigzne M.

Foksa priecīgo ziņu pavēstījusi saviem faniem sociālajā tīklā Facebook, ziņojot, ka bērns ir “veselīgs, priecīgs un perfekts”. “Esam priecīgi par iespēju saukt sevi par šīs brīnišķīgās dvēselītes vecākiem, un esmu bezgala pateicīga Dievam, ka viņš man ļāvis iepazīt šo tīro beznosacījuma mīlestību,” aktrise paziņoja faniem. Līdz šim Holivudas pāris izvairījies no publicitātes saistībā ar gaidāmo bērniņu. To, ka aktrise ir stāvoklī, topošie vecāki atklājuši tikai šī gada aprīlī. Līdz šim M.Foksa ir atzinusi, ka viņai vienmēr ir patikuši bērni un viņai patīk būt par pamāti vīra desmit gadus vecajam dēlam no iepriekšējām attiecībām.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tikpat talantīgs Lesijas līdzinieks

Gudri, uz cilvēku orientēti, runājoši, strādīgi un neuzbāzīgi kompanjoni – tā par gludspalvainajiem kollijiem saka Olga Duduša.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko