Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Anmary atklāj koncerttūri Naktī, kad zvaigznes nolaižas pie mums

Piektdien, 14.decembrī plkst.19.00 ar uzstāšanos Ķekavas novada Baložu kultūras namā ziemas noskaņu koncerttūri Naktī, kad zvaigznes nolaižas pie mums sāks dziedātāja Anmary, informēja dziedātājas menedžere Inese Krūmiņa.

Šajā ziemas noskaņu koncertprogrammā dziedātāja uzstāsies kopā ar Rīgas Gospeļkori, Ķekavas novada jauniešu simfonisko orķestri un ritma grupu Juke Box.

Toties, izpildot visā pasaulē populāro dziesmu, kas latviski zināma kā Mazais bundzinieks, Anmary uz skatuves pievienosies vai nu septiņus gadus vecā Terēze Ruka no Rīgas, vai 11 gadus vecā Aleksa Gaile no Jaunmārupes - abas meitenes tika atzītas par labākajām mazo dziedātāju atlasē, kurā tika meklēts Mazā bundzinieka izpildītājs, aģentūrai LETA pastāstīja Krūmiņa. Pirmajā koncertā Anmary uz skatuves pievienosies Gaile.

Anmary ziemas noskaņu koncerta Naktī, kad zvaigznes nolaižas pie mums programmā ietvertas dziedātājas īpaši izvēlētas skaistākās ziemas dziesmas no populārās un klasiskās mūzikas krājumiem Jēkaba Ozoliņa un Emīla Zilberta jaunos aranžējumos. Klausītājiem piedāvās gan dziesmas latviešu valodā, gan pasaules hitus no Genesis, Meraijas Kerijas, Vitnijas Hjūstones, Enijas Lenoksas, Anggun un Andrea Bočelli repertuāra.

"Pirmo kopīgo koncerta mēģinājumu gaidīju ar lielu nepacietību, jo pēc iespējas ātrāk vēlējos dzirdēt, kādas ir ziemas koncerta dziesmu aranžijas, kā ar tām galā tiks jauniešu simfoniskais orķestris, kādas krāsas skanējumā ienesīs Rīgas Gospeļkoris. Pēc aizvadītā mēģinājuma esmu patīkami pārsteigta. Dziesmas Emīla Zilberta un Jēkaba Ozoliņa aranžijās skan samtaini, dvēseliski un plaši. Katram no viņiem ir savs rokraksts. Diriģents Pēteris Plūme stāsta, ka visi orķestrī ar lielu interesi un prieku apgūst koncerta repertuāru, jo tas jauniešiem ļoti "ejot pie sirds". Arī Rīgas Gospeļkora skanējums ir temperamentīgs, krāšņs un spilgts," par gaidāmo koncertu izsakās dziedātāja.

Toties rīt, 15.decembrī, dziedātāja plāno uzstāties Jēkabpilī, 16.decembrī iecerēts koncerts Daugavpilī, 21.decembrī - Ķekavā, 22.decembrī - Ventspilī, 23.decembrī - Gulbenē, bet koncerti Rīgā, RSU Aulā, notiks 28.decembrī un 29.decembrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spāņu oruho

Arī spāņiem ir savs vīnogu spiedpalieku brendijs – aguardiente de orujo jeb, vienkārši sakot, oruho.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko