Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Aplikācija ļauj uz mājām izklaidei pasūtīt kaķēnus un saldumus

ASV kompānija Uber, kas pazīstama ar aplikāciju taksometru izsaukšanai, saviem klientiem piedāvā izsaukt uz mājām mašīnu, kas no dzīvnieku patversmes atved kaķēnus un saldumus, ziņo portāls New York Times.

Viens no veiksmīgākajiem Silīcija ielejas jaunuzņēmumiem Uber jau ir pazīstams ar dažādu nestandarta pakalpojumu piedāvāšanu. Savulaik tas piedāvājis arī saldējuma auto izsaukšanu, kā arī helikoptera transporta pakalpojumus.

ASV nacionālajā kaķu dienā, 29.oktobrī, Uber kopā ar interneta humora portālu Cheeseburger nolēma piedāvāt iespēju ICanHasUberKittens - uz mājām vai ofisu izsaukt automašīnu, kas no dzīvnieku patversmes atved kaķēnus, mazus kēksiņus un dzīvnieku speciālistu, kas par kaķēniem brauciena laikā rūpējas.

Lai arī viens izsaukums ļauj kaķēnu kompāniju baudīt tikai 15 minūtes, tomēr vairāki sociālā tīkla Twitter lietotāji ir bijuši nepatīkami pārsteigti, jo Ņujorkā visi kaķēni teju visu dienu esot bijuši aizņemti. Viens kaķēnu izsaukums maksāja 20 ASV dolārus (aptuveni 12 latus), kas nonāca ziedojumos vietējām dzīvnieku patversmēm.

Lai arī Uber apgalvo, ka šīs akcijas mērķis esot bijis veicināt pamesto kaķu nonākšanu gādīgu cilvēku rokās, tomēr akcija izpelnījās arī dažus negatīvus komentārus no dzīvnieku aizstāvjiem. Galvenokārt tika iebilsts pret kaķu biežu pārvadāšanu, jo tie ir ļoti teritoriāli dzīvnieki un bieža apkārtnes maiņa tos var pamatīgi satraukt.

Kā ziņots, Uber 16.oktobrī arī Latvijā ir nodibinājis uzņēmumu. Biznesa portālam Nozare.lv līdz šim nav izdevies iegūt nekādas tuvākas ziņas par Uber plāniem Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 17.05.2024.

Diez vai daudz kas var izskatīties sliktāk par taviem vecajiem apaviem, kad tu tos apavu veikalā noauj, lai pielaikotu jaunus

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko