Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Ar jauno koncertprogrammu Latviju apceļos Dons, Anmary un Andris Ērglis

Jau pēc nedēļas, no 9.marta, ar jaunu koncertprogrammu Mīlestības pieskāriens 13 dažādās Latvijas pilsētās uzstāsies pazīstami mūziķi – Anmary, Dons, Andris Ērglis, kā arī Endija Rezgale un Oranžā kora dziedātāji Olga Stupiņa, Anita Levša, Inta Ļaksa un Sergejs Ivanovs.

„Mīlestība reizumis ir kā mainīga un plūstoša upe. Tu viņu noglāsti, un tā jau ir aizskrējusi tālāk. Bet vispār bez mīlestības dzīve nav iespējama, jo viss sākas un beidzas ar mīlestību. Ne velti visā pasaulē visskaistākās dziesmas veltītas mīlestībai,“ atklāja koncertprogrammas dalībnieks Dons.

Liriski smeldzīgas, dvēseliskas un spilgtas latviešu komponistu melodijas, kā arī mīlas dziesmas no Sāras Braitmenas, Andrea Bočelli, Vitnijas Hjūstones, Eltona Džona, Selīnas Dionas, Džoša Grobana un citu pasaulslavenu izpildītāju repertuāra dziedātāji izpildīs apvienojumā ar koķetām un nebēdnīgi jautrām dziesmām.

Visu dziesmu jaunos aranžējumus šogad veido komponists Jānis Strazds (taustiņi), kurš kopā ar Māri Kupču (ģitāra), Aivaru Meijeru (bass) un Gundaru Lintiņu (bungas) nodrošinās dziesmu stāsta muzikālo pavadījumu.

Mīlestības pieskāriena pirmizrāde notiks 9.martā Cēsīs, CATA kultūras namā. Pēc tam koncerti sekos Gulbenes kultūras centrā - 10.martā, 14.martā - Jēkabpils tautas namā, 15.martā - Preiļu kultūras centrā, 16.martā - Jelgavas kultūras namā, 21.martā - Ādažu kultūras centrā, 22.martā - Valmieras kultūras centrā, 23.martā - Madonas kultūras namā, 24.martā - Alūksnes tautas namā, Rojas kultūras centrā - 1.aprīlī, Ogres kultūras centrā - 4.aprīlī, Liepājas OC Rožu zālē - 5.aprīlī un Kuldīgas kultūras centrā - 6.aprīlī.

Biļetes iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties Biļešu Paradīze kasēs, www.bilesuparadize.lv un koncertu norises vietās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko