Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Austrālijas žurnāls publicē Midltones bikini bildes

Neraugoties uz britu karaļnama sašutumu par preses iejaukšanos prinča Viljama un viņa sievas Ketrīnas privātajā dzīvē, Austrālijas izdevums Woman’s Day šonedēļ publicējis pāra Karību jūras atvaļinājuma bildes. Pāris iemūžināts, atpūšoties pludmalē peldkostīmos, un vienu no bildēm, kurās uzskatāmi redzams Ketrīnas briestošais vēders, žurnāls publicējis uz vāka.

Kā zināms, britu karaļnama sašutumu izpelnījies vispirms Itāļu izdevums Chi, kas pagājušajā nedēļā pirmais publicējis fotogrāfijas, kurās redzams, kā prinča Viljama sieva Ketrīna gaišzilā bikini pastaigājas pa pludmali. „Mēs esam apbēdināti, ka grāfa un grāfienes privātā atvaļinājuma fotogrāfijas, visticamāk, tiks publicētas āremēs. Ir atklāti pārkāptas pāra tiesības uz privātumu,“ uzzinot par žurnāla nodomiem, pagājušo nedēļ paziņojis karaļnams.

„Lēmums par fotogrāfiju publicēšanu nebija grūts,“ savukārt pauda Woman’s Day redaktore Fiona Konolija, uzsverot, ka austrāliešiem nav britu sakāpinātās pietātes pret jauno karaļnama pāri. „Runa ir par pludmali, mūsu lasītāji šīs fotogrāfijas uztvers kā ikdienišķu parādību. Mēs šādas bildes redzam katru dienu,“ sacīja žurnāla redaktore, kuras vadītais izdevums iegādājies ekskluzīvās tiesības publicēt pludmales bildes Austrālijā.

„Viņa (prinča Viljama sieva Ketrīna – red.) atradās sabiedriskā pludmalē, un viņa tur uzturējās kopā ar atpūtniekiem. Fotogrāfijās redzami arī citi atpūtnieki. Tā ir pavisam cita situācija, ja salīdzina ar kailfoto uzņemšanu, šajā gadījumā fotogrāfs neslēpās aiz krūmiem, viņa neatrodas privātā villā,“ F.Konolijas teikto citē portāls news.com.au.

Redaktore uzsvēra, ka žurnāla kolektīvs pērn Francijā privātmājas pagalmā iemūžinātās Ketrīnas kailfotogrāfijas vērtējis citādāk. „Es neesmu pat uzmetusi tām acis,“ teica F.Konolija.

Woman’s Day redaktore līdz šim atteikusies izpaust summu, par kādu iegādātas prinča Viljama un Ketrīnas pludmales fotogrāfijas. Izdevums People nesen ziņoja, ka šīs fotogrāfijas presei tiek piedāvāts iegādāties par summu ne mazāku kā 380 000 ASV dolāri.

Jau ziņots, ka princis Viljams februāra sākumā nolēmis palutināt savu sievu Ketrīnu, dodoties ceļojumā uz Mistikas salu Karību jūrā kopā ar viņu un viņas ģimeni – Ketrīnas vecākiem Maiklu un Kerolu, māsu Pippu un viņas jauno draugu, brāli Džeimsu. Pēc pirmajiem grūtniecības mēnešiem, kuru laikā Ketrīna jutās slikti grūtniecības toksikozes dēļ, Kembridžas grāfiene tiktāl atspirgusi, ka varējusi mērot garo pārlidojumu.

Mistikas sala pieder privātpersonām un kā luksusa kūrorts tiek rūpīgi sargāta no nevēlamiem viesiem, jo atpūtnieki par nedēļas ilgu laiskošanos tirkīzzilas jūras malā greznās villās maksājot vismaz 19 000 dolāru. Tāpēc britu karaļnamu un prinča Viljama sievu Ketrīnu pagājušajā nedēļā satriekusi ziņa, ka kāds no salas viesiem grasās pārdot presei bildes, kurās Ketrīna un Viljams iemūžināti pludmales tērpos, gozējoties okeāna krastā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko