Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Bītboksa karaliene Butterscotch Rīgas ritma koncertā un meistarklasē

Dubultkoncerts, kurā uzstāsies Butterscotch un Medeski Martin & Wood notika Rīgas Kongresu namā, 5.jūlijā, plkst. 19:00! Butterscotch pelnīti var tikt dēvēta par talantīgu multimākslinieci! Viņas talants atklājas ne tikai spējā meistarīgi pārvaldīt balsi, dziedot  beatbox  žanrā, bet arī vienlaikus spēlējot ģitāru, klavieres vai trompeti. Īstajā vārdā Antoinette Clinton, savu skatuves vārdu „Butterscotch” ieguvusi pateicoties dziesmai par saldumiem, ko viņa sacerējusi skolas gados. Plūkusi laurus vairākos bītboksa konkursos – uzvarējusi 2005.gada International World Female Beatbox (Leipcigā, Vācijā), 2007.gada West Coast Beatbox (Bērklijā, ASV) apvienotajā – sieviešu un vīriešu - kategorijā. Starptautisku atpazīstamību ieguvusi piedaloties NBC raidījumā „America’s Got Talent”, kur klausītājiem un žūrijai prezentējusi pavisam jaunu muzikālu stilu –  soul mūzikas un bītboksa apvienojumu ar pašas spēlētu instrumentālo pavadījumu. Butterscotch profesionāli studējusi klavierspēli, viņas muzikālo performanču ietvaros saklausāmas ietekmes gan no džeza, soula un R&B, gan arī - tādiem klasikas dižgariem kā Frederiks Šopēns. Straujās muzikālās karjeras laikā uzstājusies  Montreux Jazz Festival un Coachella, kā arī - kopā ar mūzikas leģendām Earth, Wind & Fire, Lenny White, Kid Koala, kā arī - Stevie Wonder, un šobrīd aktuālajiem R&B mūziķiem Wyclef Jean un Will.I.Am. Citu Butterscotch talantu atklāj  beatbox  meistarklašu un DJ pasākumu
organizēšana. Mūziķe arī festivāla „Rīgas Ritmi” ietvaros pasniegs bītboksa meistarklasi, daloties pieredzē un sniedzot padomus jaunajiem māksliniekiem! Biļetes nopērkamas „Biļešu Serviss” kasēs un internetā:
www.bilesuserviss.lv  Vairāk informācijas meklējiet: www.rigasritmi.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko