Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Čīča, Riči un Antess apvienojas kvartetā Čigānzēni

Kvartetā ar nosaukumu Čigānzēni nolēmuši apvienoties brāļi Riči, Dzintars Čīča un Kaspars Antess. Jaunais kvartets šonedēļ piedāvā pirmo singlu _Baltais valsis _un izsludina koncerttūri Mēs jūs mīlam, kuras ietvaros viesosies dažādās Latvijas pilsētās.

Dziesmas Baltais valsis melodijas autors ir Alnis Zaķis, bet tekstu sarakstījis Juris Brežģis. Šī skaņdarba oriģinālo versiju astoņdesmitajos gados iedziedājis Žoržs Siksna, kuru jaunās versijas izpildītāji vienbalsīgi atzinuši par savu favorītu latviešu mūzikā.

Ar diviem pirmizrādes koncertiem 8. martā Ventspils kultūras centrā Dzintars Čīča, Riči un Kaspars Antess jeb Čigānzēni uzsāks koncerttūri Mēs jūs mīlam. Kvartetā izpildījumā skanēs čigānu romances no kinofilmas Tabors aiziet debesīs, latviešu estrādes dziesmas čigāniskos motīvos, kā arī Čīčas, Antesa un Riču hīti jaunā kvarteta versijā.

Kopā ar Čigānzēniem muzicēs pianists Anatolijs Livča, akordeonists Kaspars Gulbis, ģitārists Arturs Kutepovs, kontrabasists Viktors Veļičko un bundzinieks Antons Gella. Pēc pirmizrādes koncerti tiks rīkoti arī Bauskā, Jūrmalā, Saldū, Aizkrauklē, Rīgā, Liepājā, Rojā, Jelgavā, Rēzeknē, Jēkabpilī, Valmierā un Alūksnē.

Kā pauduši kvarteta mūziķi, Čigānzēni un jaunā koncertprogramma ir veltījums Latvijas sievietēm, kuras jau sen mudinājušas mūziķus apvienoties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko