Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Džodija Fostere saviem dēliem tikai 21 gada vecumā pateiks, kurš ir viņu tēvs

Holivudas aktrise Džodija Fostere, kura šajā nedēļas nogalē Golden Globes balvu pasniegšanas ceremonijas laikā atklāti visiem pavēstīja, ka ir lesbiete, saviem diviem dēliem tēva vārdu atklās tikai tad, kad viņiem apritēs 21 gads, ziņo ārzemju mediji.

50 gadus vecā aktrise līdz šim savu privāto dzīvi aktīvi sargājusi no žurnālistu un paparaci acīm. Taču Golden Globes ceremonijā aktrise atzina, ka šobrīd ir vientuļa, taču līdz šim viņai ir bijušas ilglaicīgas attiecības ar Sidneju Bernardi, ar kuru, lai arī vairs nav kopā kā pāris, turpina audzināt divus dēlus – 12 gadus veco Kitu un 14 gadus veco Čārlzu.

Dž.Fostere, kas kļuva grūta mākslīgās apaugļošanas ceļā, nekad saviem dēliem nav stāstījusi, kas ir viņu tēvs. Mediji spekulē, ka tas varētu būt Holivudas producents Rendijs Stouns, kurš mūžībā aizgāja 2007.gadā. Viņš turklāt vienmēr ir bijis aktīvs geju tiesību aizstāvis. Dž.Fostere R.Stounu atklāti saukusi par savu labāko draugu.

Kā izdevumam Daily Mail atklāja R.Stouna māte Beverlija Beitsa, R.Stouns pat uz laiku ievācies aktrises mājās, lai varētu pieskatīt Kitu un Čārlzu, kamēr Dž.Fostere filmējusies ārzemēs. Holivudas producents pret abiem puišiem vienmēr izturējies kā pret saviem bērniem, stāstīja B.Beitsa.

„Rendijs man stāstīja, ka Džodija solījusi – dēliem pateikt, kurš ir viņu tēvs, kad viņiem apritēs 21 gads,“ uzsvēra B.Beitsa.

„Viņš man teica, ka nekad nevarētu atklāt šo faktu, jo Džodija ir viņa labākā draudzene. Viņš sacīja: „Mamm, mēs nevaram šo jautājumu apspriest ar tevi.“ Viņš man pastāstīja, ka viņam bija jāparaksta kaut kādi dokumenti, bet šo noslēpumu viņš paņēma sev līdzi kapā,“ atzina B.Beitsa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko