Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Festivāla Pestivals mākslinieki pieprasa picu no ASV, ekskluzīvus auto un dinozauru

Ekskluzīvi džipi, izklaide, higiēnas prasības, augstākā līmeņa viesnīcas un ēdieni no cita kontinenta - viesmākslinieki no ASV un Eiropas izvirzījuši augstas prasības Mežaparkā notiekošā festivāla organizatoriem.Amerikāņu Hip-Hop mākslinieks B.o.B. uz koncertu speciāli ieradīsies no ASV, lai sniegtu šovu pilnā koncertsastāvā, iepazīstinot ar jauno albumu Strange Clouds, kurš, piedaloties Taylor Swift, Lil’ Wayne, Nelly, Chris Brown un citiem, 1.

nedēļā kļuva par 5. pirktāko albumu ASV. Māksliniekam ielidojot Rīgā 28.jūlija rītā, pie lidostas jābūt vairākiem Cadillac Escalade auto ar pagarināto piekari, savukārt vienā no ēdienreizēm mūziķis pieprasījis picu no_ Papa John’s _ASV.

Pēc pārrunām ar menedžmentu mākslinieks piekritis izmēģināt picu no Čili Pica, kas festivālā būs pieejama arī apmeklētājiem. "Izskaidrojām, ka Papa John’s pica, atvesta no ASV, būs auksta un sažuvusi, tādēļ mākslinieks izmēģinās vietējo," atrasto kopsaucēju komentē Pestivals aizskatuves menedžeris Verners Martinovs. Tāpat B.o.B. izteicis vēlmi doties iepirkties, kur mākslinieku jāpavada dažiem mikroautobusiem pirkumu novietošanai. Tā kā mūziķis ir "Adidas" reklāmas seja, parasti viņš iegādājas šī zīmola apģērbus, kā arī saulesbrilles.

Mūziķis, kas informējis sabiedrību, ka kopā ar NASA gatavo uzstāšanos uz Mēness, pieprasījis arī labāko viesnīcu Latvijā. Ar B.o.B. menedžmentu notiek sarunas par to, vai mūziķa komanda 19 cilvēku sastāvā gatava apmesties viesnīcā Rīga, kur tiem rezervēti labākie numuri, līdz ar citiem galvenajiem māksliniekiem. Savukārt pārējos festivāla viesus uzņems viesnīca Jūrnieks. Ņemot vērā, ka mākslinieki aizskatuvē pieprasījuši dušas, organizatori šobrīd izteikuši piedāvājumu Mežaparkā aiz estrādes esošajās telpās izremontēt esošās strādnieku dušas, kā arī paredzēts novietot vairākas pārvietojamās pirtis.

Rumāņu puišu grupa Akcent vēlas, lai organizatori parūpētos par izklaidi labākajā Rīgas naktsklubā, un, lai arī Rīgā ierodas četratā, prasījuši rezervēt galdiņu un nodrošināt dzērienus 10 personām.

Lietuviešu - britu kopprojekts KeyMono aizskatuves telpās lūguši sarūpēt patīkamu pārsteigumu, bet latviešu Dj meitenes - māsas DUBSISTERS vēlas miniatūru dinozauru.

Jau ziņots, ka 28.jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē notiks jauns populārās mūzikas un kultūras festivāls Pestivals, kurā mākslinieki no ASV un Eiropas sniegs priekšnesumus 14 stundu garumā uz SMScredit.lv Galvenās skatuves, Fanu Reiss Dj skatuves un DāvanaTev.lv Aktīvajā laukumā. Tāpat festivālā būs pieejamas atrakcijas, interešu vietas un bērnu pilsētiņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko