Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

FOTO: Stipro skrējienu pievar 6500 drosminieki

Svētdien, 4. maijā, kinopilsētā Cinevilla noslēdzās jau sestais Stipro skrējiens, kurā piedalījās teju 6500 stiprinieki. Laika apstākļi nelutināja nevienu, tomēr visi drosmīgi stājās uz starta līnijas, lai pārvarētu sevi, palīdzētu viens otram un dotos kopīgā, vienojošā skrējienā par Latviju, portālu Diena.lv informēja pasākuma organizatori.

Šogad Stipro skrējiens izvērtās par īstu pārbaudījumu ikvienam tā dalībniekam, jo lija lietus, dažbrīd pat sniga sniegs un bija krusa. Šķēršļus nācās pārvarēt patiešām ekstrēmos apstākļos. Neviens no tā nebijās un uz starta stājās 728 sievietes, 2025 vīrieši un 920 komandas (3884 skrējēji). 

Sieviešu ieskaites grupā konkurence bija sīva, tomēr uzvaru atkal izcīnīja daudzkārtējā Stipro skrējiena uzvarētāja Inga Dauškane, jo par nepiemērotu apavu lietošanu tika diskvalificēta viņas konkurente, lietuviete Kristina Masevičiūte. Otrajā vietā ierindojās Ieva Mauliņa, bet trešā palika Dace Āboliņa.

Spēcīgākais vīriešu konkurencē izrādījās Artjoms Rekuņenko un viņam apsteigt izdevās gan Kārli Strodu, otrās vietas ieguvēju, gan Kristapu Magoni, kurš kāpa uz goda pjedestāla trešā pakāpiena.

Komandu konkurencē jau kuro gadu par uzvarētājiem kļuva Kuldīgas novada skrējēji – Jolanta Liepiņa, Kristaps Bērziņš, Āris Brantevics un Maigurs Ozoliņs . Otrā stiprākā izrādījās komanda ar nosaukumu Bestlīzings, bet trešā palika Latvijas Bruņoto spēku komandas dalībnieki. 

Šajā gadā Stipro skrējienā par stiprākajiem tika atzīti Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas studenti. Spēcīgākās uzņēmuma komandas titulu ieguva uzņēmuma Bestlīzings pārstāvji. Triatel kausa izcīņā par stiprāko, saliedētāko un izturīgāko pašvaldību/novadu nepārspēta palika Kuldīgas novada komanda.

Top komentāri

Bambaks
B
Gudri cilvēki, kas izštukoja šo biznesu- par pavārtīšanos aukstos dubļos no cilvēkiem iekasēt vairākus desmitus tūkstošus EURO, nenodrošinot pilnīgi neko- pat ne dušas. Mazohistu daudzums Latvijā pārsteidz. Ja jums gribas pavārtīties aukstos dubļos, to var izdarīt pilnīgi bez maksas uz jebkura izdangātā lauku ceļa.
Izmisums
I
meitene esot zila nosalusi nonesta no trases un čalis ar sirdi nokritis,vēl ar diviem cilvēkiem kkas...ja tā ir,kāpēc par to nekas nav rakstīts?
hm
h
tā arī nesapratu šī skrējiena jēgu - mīcīties pa dubļiem un grāvjiem? dabūt gādu slimību no ta žļambainā ūdens un nejēgā pārsalt? kaut kādi mozahisti te visi...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šokolādīgi saldie

Šokolādes un kafijas deserti piemēroti aukstās un vējainās pavasara dienās.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko