Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +10 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Gada laikā strauji pieaudzis BalticBike iznomāto velosipēdu skaits

Pašapkalpošanās velonomā BalticBike jūnijā velosipēdi tika nomāti 3043 reizes, kas ir gandrīz 20 reizes vairāk nekā pērn jūnijā, kad BalticBike velonoma tika atklāta, portālu Diena.lv informēja airBaltic pārstāvis Jānis Vanags.Līdz ar to ir pārspēts iepriekšējais rekords, kad šī gada maijā velosipēdi tika nomāti vairāk nekā 2000 reizes.Atzīmējot BalticBike gada jubileju, velonoma piedāvā piecus īpašus velomaršrutus, lai Rīgas un Jūrmalas tūristi un arī iedzīvotāji izbaudītu pilsētu skaistumu no velosipēdista skatu punkta.

Maršruti piedāvā iepazīt Rīgas vēsturisko centru, Rīgas centra un Pārdaugavas parkus, Brīvdabas muzeju, kā arī apskatīt Jūrmalas ievērojamākos objektus. Velomaršrutu kartes atrodamas BalticBike mājaslapā www.balticbike.lv.

Jau tika ziņots, ka kopš šī gada aprīļa līdz 70% ir pieaudzis vietējo iedzīvotāju īpatsvars, kas izmanto velosipēdus. BalticBike velosipēdi arvien vairāk tiek izmantoti, lai nokļūtu no viena nomas punkta uz otru. Tas liecina, ka pateicoties konkurētspējīgajai velosipēdu nomas maksai 0,70 latu stundā, BalticBike velosipēdu kā alternatīvā pārvietošanās līdzekļa popularitāte Rīgas un Jūrmalas iedzīvotāju vidū pieaug.

BalticBike velosipēdi šosezon pieejami 19 novietnēs Rīgā un Jūrmalā. Precīzu novietņu atrašanās vietu iespējams aplūkot BalticBike mājaslapā www.balticbike.lv.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko