Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Grupa Laika Upe publicē singlu

Otrdien, 8. janvārī, Supernova 2019 pusfinālisti - grupa Laika Upe - publicē singlu Listen To The Way That I Breathe.

Grupā Laika Upe ir apvienojušies pieci jauni un talantīgi mūziķi ar mērķi sasniegt mūzikas virsotnes gan Latvijā, gan ārpus tās. Katrs grupas dalībnieks ir ļoti atšķirīgs, un tieši tas vieno visus kopā un veido grupas harizmu. Optimisms ir grupas devīze un ceļvedis turpmākajiem darbiem un sasniegumiem, un tieši mūzika ir veids, kā to sniegt arī klausītājiem. 2018. gada vasarā grupa publicēja savu pirmo singlu Debess Puses un turpina strādāt pie jaunām dziesmām.

Ar dziesmu Listen To The Way That I Breathe grupa Laika Upe ir iekļuvusi Latvijas Televīzijas konkursa Supernova 2019 pusfinālā, kas jau drīzumā būs skatāms kanālā LTV1. Jāatzīmē, ka Supernova 2019 ir pirmais konkurss, kurā piedalās grupa savu divu gadu pastāvēšanas laikā.

Dziesma stāsta par līdzcilvēku atbalstu, kas cilvēkam ir nepieciešams brīžos, kad moka vientulība, šaubas, bailes un dusmas. Līdzcilvēku atrašanās līdzās un īsts atbalsts grūtos dzīves brīžos stiprina ticību labajam un palīdz atgūt pārliecību, drosmi un mieru.

Dziesmas mūzikas autors ir Armands Varslavāns, kurš ir ģitārists grupās Laimas Muzykanti, In My Head, SunSuns un muzicē kopā ar dziedātāju Eviju Smagari. Dziesmas teksta autore ir Annemarija Linka. Ieraksta producēšanā piedalījās Rūdolfs Iļķēns, Jānis Kalve un Kaspars Ansons.

Dziesma ir klausāma Spotify, Apple Music, iTunes, Google Play, Amazon, Deezer un citos grupas mūzikas straumēšanas kanālos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko