Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Grupa The Coco'nuts izdod jaunu albumu

Pašmāju blūzroka, indī un alternatīvā džeza grupa The Coco'nuts laiž klajā otro studijas albumu No Other Way Out. Albums ir pieejams populārākajās mūzikas straumēšanas vietnēs un vēsta par attīstību caur grūtībām.

"Ik pa laikam mums rodas arvien jaunas atklāsmes par dzīvi. Šis albums ir šādu skaidrības, apjaušanas mirkļu apkopojums. Kad rakstījām albumu, bijām sailgojušies pēc skaistuma un nodevāmies tā meklējumiem melodijā. No Other Way Out ir par to skaistumu, ko ikdienā nepamanām, par ļaušanos un uzticēšanos dzīvei, par atlaišanu un nebaidīšanos no zaudējumiem. Par noticēšanu neizskaidrojamajam un nebaidīšanos no melanholijas," skaidro grupas pārstāvji.

Albuma astoņas dziesmas ir ierakstītas Valmieras Siltumnīcā, sadarbojoties gan ar  Latvijas Radio bigbends mūziķiem trompetistu Oskaru Ozoliņu, trombonisti Lauru Rozmbergu un saksofonistu Kristapu Lubovu, gan ar nozares talantiem Melo M čellistu Miķeli Dobočinu un perkosionistu Migelu Hernandez Giraldi no Čīles. Albuma vizuālais mākslinieks ir Aigars Opincāns.

No Other Way Out ieskaņas livestream koncertu šauram draugu lokam uz piektā stāva mājas jumta HD kvalitātē var vērot grupas Facebook lapā. Tāpat No Other Way Out ieskaņās grupa The Coco'nuts aicina uz albuma prezentācijas koncertu 14. jūnijā, klubā One One. Biļetes uz koncertu var iegādāties www.residentadvisor.net/.

The Coco'nuts sastāvā muzicē septiņas radošas un spilgtas personības: Marija Broča ar līdervokālu, Monta Kurme kā bekvokāls, Inese Bērziņa ar bekvokālu un taustiņinstrumentiem, Pēteris Narubins kā ģitārists un vokālists, flautists Jāzeps Podnieks, Artūrs Strautmanis ar bungām, Toms Valmiers kā kontrabasists un trompetists Reinis Puriņš. Grupas daiļradē tiek variēts ar fanka, indī, blūzroka un alternatīvā džeza mūzikas žanriem.

Muzikālās gaitas grupa The Coco'nuts uzsāka 2012. gadā, un līdz šim izdots minialbums Appetizer 2014. gadā un studijas debijas albums Amid Opposites 2016. gadā. Līdzšinējā grupas darbībā muzicēts ne mazums vietējos, kā arī ārvalstu festivālos un pasākumos, tajā skaitā pašmāju Positivus, Riga Funk fest un International Jazz day, Rīgas Ritmu festivālā, Tartu Indie mūzikas festivālā un vēl citos pasākumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko