Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +24 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Grupa Korn atkal uzstāsies Rīgā

Otro reizi uz Rīgu ceļu mēros pazīstamā grupa _Korn,__ Arēnā Rīg_a šogad sniedzot savu vienīgo koncertu Baltijas valstīs. Augustā Korn muzicēs vairākos lielos mūzikas festivālos Vācijā, Čehijā, Austrijā, kā arī sniegs koncertus Polijā, Krievijā un Ukrainā, noslēdzot vasaras tūri ar iespaidīgu uzstāšanos Rīgā, 31.

augustā._The Path of Totality _tūres koncertā Latvijas galvaspilsētā izskanēs daudz jauna muzikālā materiāla, tomēr uzticīgākajiem Korn faniem par prieku tiks spēlētas arī kompozīcijas no iepriekš izdotajiem albumiem, ieskaitot tādus grāvējus kā _Freak On A Leash, Falling Away from Me, Shoots and Ladders, Got the Life un Blind. _Jāatgādina, ka līdz šim vienīgajā grupas viesošanās reizē Latvijā pirms četriem gadiem grupas koncerts bija pilnībā izpārdots.Korn vokālists Džonatans Deiviss interneta vietnei Billboard nesen atklājis, ka grupa gatavojas ierakstīt jaunu albumu. Gaidāmais ieraksts neturpināšot 2011.gada albumā aizsākto, un visticamāk tā skanējums nebūs tik elektronisks kā iepriekš."Mūsu moto ir vienmēr attīstīties," stāsta Dž.Deiviss. "Jaunajā albumā noteikti būs arī neliela elektroniskās mūzikas ietekme, taču nedomāju, ka tas būs līdzīgs iepriekšējam. Tagad izmēģināsim ko jaunu, mēs tā vienmēr darām." Grupas jaunākā albuma _The Path of Totality _ierakstā grupa sadarbojusies ar tādiem pazīstamiem elektroniskās mūzikas producentiem kā _Skrillex, 12th Planet, Kill the Noise, Excision un Flinch. _"Man šķiet, tā ir liela uzdrīkstēšanās krasi mainīties, jo lielākā daļa grupu no tā baidās, un galu galā katrs to ieraksts skan pilnīgi vienādi," pavēstījis Dž.Deiviss.Rīgas koncerta rīkotājiem Korn jau iesnieguši visai pieticīgu prasību sarakstu jeb raideri. Kopā ar dzērieniem un uzkodām koncerta rīkotājiem lūgts sagādāt vien medicīniskā skābekļa balonus, kā arī _rokmūzikai draudzīga _ārsta, masiera un zobārsta telefonu numurus. Kopā ar skatuves aprīkojumu katram no grupas dalībniekiem tiks atvests savs mini ledusskapis, kas atradīsies uz skatuves un kuros ne vēlāk kā trīs stundas pirms koncerta jāievieto gan ūdens, gan dažādi enerģijas dzērieni. Grupas vokālistam Dž.Deivisam koncerta norises vietā jāiekārto atsevišķa ģērbtuve, kurā jāatrodas Gatorade dzērieniem, negāzētam ūdenim, mazai zemesriekstu sviesta un augļu želejas burciņai, kā arī nelielam baltmaizes gabalam. Pārējiem grupas biedriem ģērbtuvē nepieciešamas dažādas uzkodas, čipsi, organiski augļi un ogas, kā arī ūdens, atspirdzinoši dzērieni, vīns un alus.

Kā zināms, grupa Korn līdz šim ir pārdevusi vairāk kā 35 miljonus albumu kopiju, divreiz saņēmusi Grammy balvu, trīs reizes kļuvusi par MTV balvas laureātiem, kā arī ieguvuši virkni citu apbalvojumu un titulu.

Biļetes uz grupas koncertu iespējams iegādāties visās Biļešu Servisa tirdzniecības vietās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spāņu oruho

Arī spāņiem ir savs vīnogu spiedpalieku brendijs – aguardiente de orujo jeb, vienkārši sakot, oruho.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko