Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Izaugsmes treneris: visi bērni piedzimst ar sensorām dotībām

Visi bērni piedzimst ar sensorām dotībām, bet, klausot pieaugšos, kuri to noliedz, šīs spējas var zaudēt, uzskata izaugsmes treneris Andžejs Reiters, vēsta žurnāls Citādā Pasaule.

“Kad bērns pirmo reizi saskaras ar kritiku, kad pieaugušie sāk stāstīt, ka viss, ko viņš redz un jūt, ir tikai iedomu pasaule, ka nav ne rūķīšu, ne feju, šī spēja sāk izzust,” skaidroja A.Reiters. Izaugsmes treneris stāstīja, ka viņš darījis visu, lai šīs spējas izkoptu un saglabātu.

A.Reiters pārliecināts, ka cilvēku bioenerģētiskā lauka sajušana ir smags darbs, bet vēl lielāks pārbaudījums tas bērnam vai pusaudzim, iekams viņš šīs spējas īsti aptver, vēsta žurnāls.

Izaugsmes treneris A.Reiters palīdz saviem klientiem  noteikt gan fizisko, gan garīgo veselības stāvokli, palīdzot risināt dažādas problēmas un izvēlēties pareizo ceļu. “Cilvēks ar jebkuru problēmu – lieko svaru, muguras vainām, slimībām – var pats tikt galā, ja vien viņš zina šo problēmu izcelsmi,” par ārstēšanos stāstīja A.Reiters.

“Cilvēkam jāuzņemas atbildība vienā vai vairākās dzīvēs. Ja ko savāri, izdzīvo to, saproti nepareizo un tālāk dari tikai pareizo. Ja izteici savu vēlmi, bet pēc tam sākās slimība, tātad vēlēšanās bija nepareiza,” apgalvoja A.Reiters. Izaugsmes treneris piebilda, ka no meliem un nemīlama darba rodas visvairāk veselības problēmu. 

A.Reitera sapnis ir izveidot rehabilitācijas centru, kurā būtu apvienota gan netradicionālā, gan tradicionālā medicīna. “To loloju jau sen, un, kad tas īstenosies, jutīšos laimīgs, piepildīts,” savas nākotnes ieceres atklāja A.Reiters.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko