Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Izstāde, kuru nedrīkst palaist garām līgavas un līgavaiņi

No 13. līdz 15. aprīlim izstādes Intertextil Balticum 2012 ietvaros starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā īpaši izveidotā Kāzu salonā līgavas un līgavaiņi varēs vairāk uzzināt un atrast visu nepieciešamo svarīgajam dzīves notikumam – sākot ar kāzu kleitām, plīvuriem, aksesuāriem, floristu meistardarbiem un daudz ko citu. Izstādes laikā 15. aprīlī no plkst. 13.00 – 14.00 uz izstāžu centra lielās skatuves notiks trīs modes skates, kuras organizēs māksliniece Ieva Janelsiņa, salons Jūlija un kāzu modes studija Ingrīda

Lai gatavošanās kāzām nepārvērstos par stresainu distanču maratonu pa dažādiem veikaliem, saloniem un kāzu aģentūrām, Intertextil Balticum 2012 Kāzu salonā varēs vienuviet apskatīt vadošo Latvijas kāzu tērpu salonu un kāzu pakalpojumu sniedzēju jaunās sezonas piedāvājumu, informēja izstādes rīkotāji.

Kāzu salonā varēs izvēlēties tērpus un aksesuārus, saņemt konsultācijas un padomus, kā arī jau praktiskus risinājumus kāzu rīkošanai. Izstādē varēs novērtēt modes mākslinieces I.Janelsiņas mākslinieciski radošo kāzu kleitu kolekciju, kāzu modes studijas Ingrīda Latvijā ražotās kleitas, kāzu salona Jūlija piedāvātās Maggie Sottero, San Patrick, Complice Stalo Theadorou zīmolu kleitas, aksesuārus, uzvalkus un smokingus no augstās modes kolekcijām. 

Savukārt izmeklētās franču modes mirdzuma kārotājiem kāzu salons Myosotis piedāvās tērpu kolekcijas no Francijas. Izstādē piedalīsies arī tērpu saloni Bonni, Lilita, Ingrīda, Beautiful day, Timils un citi.

Lai atmiņas par īpašo svētku dienu un spilgtākie mirkļi priecētu pašus, draugus un radus arī pēc kāzām, izstādē savus pakalpojumus piedāvās pieredzējuši kāzu videooperatori un fotogrāfi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzeklis, kam visgrūtāk nedarīt neko

Apmācot Jaunskotijas pīļu retrīveru, var nākties iziet cauri visai attiecību gammai, bet Irinai Vozņukai un viņas Rino treniņi sagādā īstu azartu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko